Aktywne Wpisy
przecietny_facet +48
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
RandyBobandy +652
I pytanie do speców. Zamierzam moje dziecko nieco apgrejdować, z racji, że stuknęło mu już 3 lata.
Jakieś sugestie? Głownie chodzi o grafikę. W końcu GTA nadchodzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Procesor: Intel Core i7 2600K 3.4GHz
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
Płytka: ASRock Z68 Extreme 4
RAM: G.Skill RipJaws 2*4GB
#pcmasterrace #stanowiskogracza
@Misaki: Złośliwość rzeczy martwych, znam to doskonale ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dzisiaj w
@sweerLUCier: Właśnie ostatnio zajrzałam do mojej biblioteki na Steam. 60 tytułów. Grałam w może 5. Dla mnie
>Nie chciałem Cię wystraszyć, wybacz. Masz może ognia?
>Eee, no nie szkodzi. Wybacz, nie palę.
>A to spoko, uważaj bo na Piotrkowskiej biegają
Ja raz rzuciłem się na dodatek do gry (jak w końcu zacznę grać to już z dodatkiem) a jak później sprawdziłem wersja którą miałem była "complete edition" tak że fail jak trzeba, 9,99 poszło...
Tak, też czasem myślę że kuracja by się przydała ;)
@sweerLUCier: Ja niestety gadżeciara jestem. Nie potrafię z jednym telefonem dłużej niż rok. Zmieniłam ostatnio Note 3 na Note 4, chociaż różnicy wielkiej nie było. Ale przecież nowy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Okej Mirki i Mirabelki, lecę do wyra. Praca jutro czeka :( Miłej nocy!
@Misaki: Też polecam Terę, grałem na EU od headstartu. Jak Ty grałaś na AMD przy nexusie? XD 1fps
Tak praca...
@Misaki: No nie mogę, kamuflaż ala "Karyna" dobrze że skuteczny.
@sweerLUCier: Jeszcze w lato to można makijaż zmyć, włosy do tyłu i za bluzę, czapka z daszkiem i nie poznają wcale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sweerLUCier: Nie no, ale jak już kamuflaż to kamuflaż nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja jak na razie unikam kłopotów, może dlatego że niegroźne wyglądam;-) i nie chodzę tam gdzie nie powinienem.
Tak czy inaczej dobranoc, jednak jutro trzeba wstać z rana.
@qbsce89: TV możesz podłączyć kablem DVI-HDMI albo przejściówką miniHDMI do HDMI, bo sygnał wideo jest taki sam, w DVI nie ma audio.
No i podłącz wszystko do tego GTXa, pocić się nie będzie, a taka przejściówka czy kabel kosztuje na Allegro jakieś grosze.
@SHHHHHEEEEEEEEIIIITT: nie oceniam, nie mam czasu na pierdoły :D