Wpis z mikrobloga

@Mike_waw jak odniesiesz się do tego, że twoje wpisy są plusowane przez multikonta? Charyzma i wizjonerstwo nie wystarczają? Nawet kubki nie dają rady? Lista multikont:
@krzysiek-mw
@BigSzu
@kamilliber
@marcin-godlewski ł
@kamil-plonka
@agnieszka-jaros-75
@johnyszu
@MoniSzu

Wszystkie konta mają po 2 miesiące - tyle samo co @Mike_waw, praktycznie brak aktywności i plusowanie jego wpisów. Gość tak bardzo olewał ten "hejt", że pod swoim AMA z Teslą przelogowywał się na inne konta, żeby innym dokopać xD
Teraz tylko czekać na ruch moderacji @m__b

#oszukujo #afera #wykopwasprzejrzal #multikonto #bedzieban
kobiaszu - @Mikewaw jak odniesiesz się do tego, że twoje wpisy są plusowane przez mul...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kobiaszu: to jest gość, który wciska ludziom kit, więc wie jak się ustawić by nie zginąć w internecie. Typowy cwaniak... wizjoner XD? nigdy o nim nie słyszałem, więc słaby z niego wizjoner ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kobiaszu: zgłosiłam pierwsze trzy, bo faktycznie można tu podejrzewać multi - popatrzcie na te zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) dorzuciłam też zgłoszenia dwóch ostatnich - końcówka "szu" może o czymś świadczyć. Resztę zostawiam w spokoju na razie.
  • Odpowiedz
@kobiaszu: właśnie ogarniam :D koleś jest żenujący, zresztą nie ma się co dziwić - jest już pod czterdziestkę, wygląda jak lekko odchudzony Peter Griffin, ma swoją szkoleniową sektę, próbuje być zabawny i wyluzowany, bo chce pozyskać nowych klientów wśród młodych ludzi. No niestety, na wykopie i zresztą nie tylko tu, prawie nikt nie lubi sztuczności i włażenia w dupę.
  • Odpowiedz