Wpis z mikrobloga

#epapieros #epapierosy Mirki, kupilem jakiegos guwnovolisha bo nie bylem into epapierosy i nie wiedzialem ze jest taki wybór. Ciezko sie tego dziadostwa używa, liquid wycieka na prawo i lewo, ciezko sie pali. Możecie polecić jakiś dobry zestaw do 250-300zł (ewentualnie troche więcej, tym razem wolę wydać wiecej)? Ewentualnie link do artykułów dla poczatkujących wapujacych. Z góry dzięki Mirki.
  • 19
@dreaper: też polecam naprawdę fajny sprzęt ( ͡° ͜ʖ ͡°) aczkolwiek za 3 stówki to już można coś chyba lepszego drapnąć, czy nie ? ja mam nautilusa, będę niedługo walczył z robieniem grzałek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ha_112: wczoraj pojawily się pierwsze nagrania z testami prototypu na youtube, a na stronie e-dym.pl widzę zapowiedź na 23.01
jest minimalnie szerszy, tak samo wysoki, bateria 4200 mAh, moc - 50 W. nawet jeśli mocy nie wykorzystasz, to zawsze pozostaje Ci większa pojemność baterii ;)
@spluczka: już ta pojemność baterii fajnie mnie zaskoczyłą, 4 dni spokojnie, do tego szybkie ladowanie i passthrough więc nie ma niepotrzebnego odkręcania przykręcania itp. Ale 4200, kozak opcja :) może jako następny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pojemność 4400

@jjarik: jeśli wierzyć w zapewnienia producenta moda na stronie WWW, to tak.

podobnie - eleaf istick 20W ma baterię 2100 mAh a nie - 2200mAh (jak twierdzi strona producenta). oznaczenie na baterii mówi o 7.77 Wh co daje 2100mAh przy 3.7V. nie sądzę, by w międzyczasie zmienili swojego dostawcę, więc pewnie będzie 4200mAh, czyli 2 dotychczasowe akumulatorki 2100mAh
@spluczka: az tak sie nie wglebiam bo mozna dodac ze to slabe aku po okolo poltora dolara , poprostu tak jak 20w 2200 tak 50w 4400 inaczej dwa razy wiecej pojemnosci ,a jakiej faktycznie o tym mozna polemizowac bo po tygodniu to napewno nie bedzie chyba nawet tych 4000 co nie zmienia faktu ze 20 zrobila furore i sam ja posiadam pozdrawiam @spluczka:
@jjarik: ta bateria 2100 mAh i tak jest bardzo dobra. wcale bym się nie zdziwił, jeżeli w rzeczywistości ma większą pojemność niż wiele baterii oznaczonych jako 2200mAh (i wyżej), "renomowanych" producentów. no - ale sam producent baterii przyznaje się "tylko" do 2100mAh ;)