Wpis z mikrobloga

w laptopie od jakiegoś czasu mi warczy wentylator. był czyszczony, włącznie z radiatorem. raz warczy, a raz działa jak zwykle. do wymiany wiatrak?

#pytanie #laptop #komputery
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SScherzo: Tez mi czasami warczy, bardzo rzadko ale jednak mniej więcej od roku i nie wymieniałem i jest dobrze póki co. Warczy tez zależnie od ustawienia laptopa, czasem wystarczy go postawić ma płaskim albo w inne pozycji.
  • Odpowiedz
@SScherzo: Tez mi czasami warczy, bardzo rzadko ale jednak mniej więcej od roku i nie wymieniałem i jest dobrze póki co. Warczy tez zależnie od ustawienia laptopa, czasem wystarczy go postawić ma płaskim albo w inne pozycji.
  • Odpowiedz
@SScherzo: Mialem tak i to byl problem z lozyskiem, oddalem do serwisu na czyszczenie i zrobienie czegos z tym lozyskiem. Za wszystko zaplacilem 80zl razem z wymiana pasty termoprzewodzacej
  • Odpowiedz
@Neling: właśnie nie chcę przepłacać za czyszczenie, bo pasta była wymieniana... ale lepsze to niż wydawanie na nowy wiatrak, bo widziałam, że nawet 140 złotych za sam wentylator. trochę sporo.

@Administratore: im większe obciążenie, tym bardziej hałasuje. teraz się uspokoił i działa jak zwykle, a nic nie zrobiłam. nie zamykałam niczego i tak dalej.
  • Odpowiedz