Aktywne Wpisy
balticporter +490
Ten remiks „The Sound Of Silence” co puszczają ostatnio w radiu, to powinien zostać zakazany, a autor i rozgłośnie postawione przed Trybunałem w Hadze za zbrodnie przeciwko ludzkości ლ(ಠ_ಠ ლ)
#zalesie
#zalesie
Historycznygagatek +717
Całe życie w jednym miejscu. Kiedyś za dzieciaka największe przekleństwo - wiocha, poniemiecki dom, kawałek ziemi gdzie trzeba ciągle coś robić bo rodzice każą. Teraz wychodzę za ten sam dom z takim widokiem i cieszę się z tego, że tu jestem. ŚP. Tatko miał rację, że jeszcze kiedyś to wszystko docenię. Nie dość, że właśnie zaczynam nowy etap w życiu gdzie jako Przewodnik Sudecki Górski będę oprowadzać ludzi po swoich rewirach opowiadając
#problemzdupy
1) Rowerzyści powinni mieć... tablice rejestracyjne. Nie żartuje, walić OC, ale ważne by dało się sprawcę ZIDENTYFIKOWAĆ - przywali, ucieknie i tyle go było, bo dogonić się tkaiego samochodem praktycznie nie da, małe tablice rejestracyjne dadzą taką możliwość.
2) Powinna istnieć karta rowerowa, bez której nie da się jeździć. Skoro rowerzyści mogą jeździć po ulicy i być jak "samochody" powinni chociaż TEORIĘ z
Komentarz usunięty przez autora
@elmacio: Wiesz, wpis jest troche taką prowokacja do dyskusji niż powaznym pomysłem. Mam dość słuchania jakie to rowery sa super i kazdy powinien jezdzic po ulicy rowerem, zwłaszcza jak mnie przekonuje osoba która nie wie jak sie poruszać na np. skrzyzowaniu dróg równorzędnych.
Komentarz usunięty przez moderatora
@kantek007 co ma masa auta do oc? po drugie w szwecji da sie dojść polubownie do rekompensaty, w polsce już widze jak ktoś płaci dobrowolnie za uszkodzenie s-klasy
@m21d24: nikt nie zachęca/zmusza do poruszania się pieszych nie po chodniku, a po jezdni ;)
@Janusz_Radek: W tym momencie dobiegła końca nasza rozmowa
Twój argument jest zwyczajnie z dupy, próbuj dalej.