Wpis z mikrobloga

#mirki od #elektronika zwłaszcza apel do #studbazjan na drugim roku zaocznych albo wieczorowych, nie próbujcie podrywać różowychpasków na wiedzę z laborek w miejscach publicznych bo wychodzi śmieszno i straszno. Najlepsze cytaty jakie usłyszałem dziś: "zrobiłem asynchroniczną synchronizację", "bo widzisz dysk twardy jest jak tort", "programując w tym zaawansowanym języku", "wiesz dlaczego ekran się nagrzewa bo tam fotony z predkością światła się rozbijają"...
  • 9
@piastun: Niestety albo stety w Warszawie elektronika na polibudzie jest tylko wieczorowo (poza dziennymi)..., być może że z prywatnej ale nie sądzę żeby jakaś prywatna miała taki profil - Ten "zaawansowany język" to był prawdopodobnie VHDL albo Verilog.
@biadolique: wiem cumplu :) tak się smieję bo sam kończyłem dziennie :S i wiem jakie to gówno jest #!$%@? i że jak sam się nie nauczysz to tylko strata czasu i zdrowia :).
Ps. w wawie jast taka #!$%@? z robotą za $ że już teraz myśl o ucieczce z cebulandii
@Felonious_Gru: Prawda, ale nie każdy daje radę to raz, dwa że warunki przyjęcia nie zawsze promują tych co się na tym naprawdę znają, ja na przykład poszedłem na mikromechanikę tfu... mechatronikę, na ten sam kierunek co mój kumpel stwierdził że jako technik optyk się nadaje ;)