Aktywne Wpisy
a4z4a4 +430
#francja #bekazlewactwa
Tak tylko przypominam że ktoś na kryzysie imigranckim doszedł do władzy, a potem sam sporowadza setki tysięcy. W tym tempie będziemy mieli te same problemy w ciągu kilkunastu lat
Tak tylko przypominam że ktoś na kryzysie imigranckim doszedł do władzy, a potem sam sporowadza setki tysięcy. W tym tempie będziemy mieli te same problemy w ciągu kilkunastu lat
tomkom +29
Co obstawiacie, że bierze Pazura, że jest tak docienty pomimo ponad 60 lat? Samo trt w dobrej dawce? Forma cały rok, więc jakaś joha i podobne odpada
#silownia
#silownia
http://swiatczytnikow.pl/kobo-mini-test-kolejnego-malucha/
O tym konkretnym: służył mi jako rezerwowy, tramwajowy, autobusowy, kolejkowy przy kasie. Raz zaliczył wylot z kieszeni na piersi, kiedy się schylałem, dzięki czemu podczas upadku dorobił się czterech "plamek" na wyświetlaczu. Czy przeszkadza w czytaniu - mi niespecjalnie -> foto. Do tego, jak odpowiednio dobrać krój i rozmiar czcionki, to plamki zupełnie mijają się z tekstem. Poza tym działa jak złoto, dotyk łapie w każdym miejscu, nawet - o dziwo - w tym, które zaliczyło glebę. Normalnie chodzi toto w używkach ~200zł, oddam wam mirki, jak już pisałem, za 50zł (pięć dych dla mnie, plus ileś tam dla poczty), także niech będzie, że upadek pozbawił go 3/4 wartości . Będę miał na piwo i orzeszki. Jak nie będzie chętnego to poleci na allegro, jak tam też nie, to poleci z niego atrament, bo sprawdzę sobie co ma w środku - za mniej niż mi się nie opłaca na pocztę deptać. Do tego mam oryginalne pudełeczko i takie śmieszne gąbkowe etui, którego jak widać, nie używałem. Plamki są jak pisałem 4, reszta to jakieś pyłki, których nie odkurzałem przed robieniem zdjęcia, bo nie mam zamiaru go jakoś sztucznie upiększać.
#ebook #sprzedam #kindle (a co!)
PW