Wpis z mikrobloga

Logika wykopków jak zawsze żelazna xD

Hejtuja złodzieji itd. zabić sebów kradnących hehepiwko z zabki publikować twarze robić znaleziska a tutaj z drugiej strony kwitnie paserstwo - kupowanie kradzionych kont na #platiru od rosjan i pomaganie innym jak kupić kradziony towar xD że jeszcze za to bany nie latają to aż się dziwię ostatnio dawali za wszystko a tu proszę przestępczość internetowa tak bardzo ignorowana xD

Yebane biedaki pokupowaly konsole za hajs od mame i tate albo pobrały na kredyty i już na gierki nie stać xD trzeba od ruskich kradzione brać. Najlepsze, że jeszcze dumni z siebie jakie to dile robio a nie wiedzą, że kupowanie kradzionych rzeczy to przestępstwo xD

Chichram się wykop.pl - groźni studenciacy przestępcy gangsterzy und paserzy xD

#abercontent
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aberworthy: ja p------ę dopiero obczaiłem ten tag i tę metodę, przecież to s-----------o, jakby wykopką z------i konto to by płacz i lament do mirko i mame, że ktoś mnie okradł a tak to moralność Kaliego....
  • Odpowiedz
@Aberworthy: oczywiście ze wiedzą. Podobnie jest z aliexpress, na głównej gniją ze starych ludzi rzucających się na karpia, a sami śledzą 15 godzin na dobę stronkę aby dostać chińską lampkę za 20 zł xD
Jeżeli chodzi o platiru to się z Tobą w stu procentach zgadzam. Mam konsole i nie ukrywam ze nie stać mnie na wszystkie gry jakie wychodzą, ani na kupowanie tylu gier które są oferowane przez platiru,
  • Odpowiedz
@dizzydom: co ma bieganie po karpia, który jest w niby promocji (a całe lodówki są w innej sieci sklepów za te same pieniądze) do kupowania czegoś na aliexpress. Rozumiem, że powinno się kupować to samo na allegro i dodatkowo płacić prowizje polskiemu sprzedawcy, który zamówi to na aliex za ciebie? Porównanie z d--y, 2/10
  • Odpowiedz
  • 4
@dizzydom: @frez: dokładnie robili by wpisu o p----------h złodziejach xD aliexpres też beka ale chyba w tym przypadku to legal. Czy się mylę.

@losiul: to nie są pojedyncze przypadki wiec absurdem to nie jest

@biczplis: powiem tak - bitch, please xD

@grzemach: Kali kraść jest dobrze ukraść kalemu to już źle xD
  • Odpowiedz
@Aberworthy: Tak długo jak nie jest to jakiś subiektywnie duży odsetek ludzi na wykopie (jak dla mnie to taki, który da się zapisać całkowitym procentem), to odwal się od "wykopków" - bo mówisz tylko o wąskiej grupie konkretnych ludzi.
  • Odpowiedz