Aktywne Wpisy

Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze

wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
źródło: temp_file8991034744220013164
Pobierz

po ramionach widać wasze kg :D
#tinder #badoo
źródło: comment_fnY61I4W6Mbd75YHcdq3AmzgrwoUpV03.jpg
Pobierz@InsaneMaiden: lol, no tak dlatego lepiej r----ć grube ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ty byś pewnie usiadła na jakiegoś rudego karła bo przecież bolec jak bolec
@PabloTomello: Są osoby które mają pulchne palce ale są szczupłe. Dłonie to kiepski pomysł do oceny reszty ciała chyba, że są naprawdę bardzo tłuste ;D
@InsaneMaiden: wat?
@blondeblossom: szczupłe w sensie BMI w normie, czy szczupłe, bo niegrube? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Osobiście nie znam żadnej osoby, która ma serdelki zamiast palców i nie ma sporej nadwagi.