Aktywne Wpisy
ewolucja_myszowatych +565
Udało się trochę podbić obraz z wypadku BMW na podstawie nagrań od @dashcambandit i @Rabusek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
Viado +18
PIS PO jedno zło! Obie partie reprezentują ten sam wektor zła tylko skierowany w inne strony. Obie partie są tak samo skorumpowane, zepsute i składają się z kolesiostwa które niszczy nasz kraj. PIS ma swoją propagandę - TVP, PO swoją - TVN. Jedyne różnice dotyczą kwestii dotykających może 0.25% osób kraju czyli podejścia do skrobania i LGBT.
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo
Będę chwalił prezydenta Bronisława Komorowskiego.
To nie jest tak, że prawica jest ślepa i opluwa wszystko i wszystkich. Ślepota i ślinotok są domeną lewicy. Ludzie prawicy potrafią dostrzec perły nawet pośród błota.
Dlatego też chwalę pana prezydenta za powrót do polowań, z których ponoć miał nigdy nie zrezygnować. Tak donosi lewicowy tygodnik Do Rzeczy. Bardzo się cieszę, że pan prezydent nie ugiął się w pełni przed pokracznymi prowokacjami lewackich naziwegetarian. Żałuję, że robi to ukradkiem. Łowiectwo jest powodem do dumy. Prezydent powinien polować co tydzień i chwalić się swoimi myśliwskimi osiągnięciami. Także dlatego, że wywołuje to przepiękny bul dupy u lewaków. Prezydent powinien być prezydentem wszystkich Polaków a jak już wielokrotnie było wskazywane, Polak lewakiem być nie może.
Darz bór, panie prezydencie!
#marianbaczalcontent
#neuropa już robi swoje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- hej obiecuję będę #!$%@?ł Twoją matkę.
- kłamco, obiecałeś, że będziesz #!$%@?ł moją matkę!
@marianbaczal:
Komentarz usunięty przez autora
@naczelny_psychiatra: a ja myślałem, że to dzięki osiadłemu trybowi życia i rolnictwu wyszliśmy z jaskiń... bo kiedy w nich mieszkaliśmy to właśnie się tylko łowiectwem i zbieractwem zajmowaliśmy....