Wpis z mikrobloga

@cielo: jakby był czarny to można by wstawić

shieeeeeeeeeeeeet

@cdawid1: No i walczy, za to na pewno w Napoli będzie miał łatwiejszy start. No a dla mnie najlepszym przykładem ile wnosi jest mecz z Juve. W pierwszej połowie Sampa była stłamszona, jedna okazja po rożnym, Juve mogło prowadzić trójką, czwórką. Wszedł w przerwie. Nie dość, że bramka, to jeszcze w kolejnej sytuacji tylko świetna interwencja Buffona uratowała Juve od straty
@Wojt_ASR: nie zapominajmy o tym, że w tym meczy Evra został w szatni na druga połowę i miał on przed sobą dobre kilka metrów wolnej przestrzeni. Przy Kwadwo ręczę za to, że zostałby dobrze przyblokowany i nie miałby tyle wolnego miejsca. Jak dla mnie to jest grajek na zespoły pokroju Sampy czy Napoli czyli z aspiracjami ale nie topowe i myślę, że mogą mieć z niego tam pociechę. W Juve obecnie
@sapad: De Laurentis. Powiązania z mafią to oni mieli zawsze, ale teraz wydaje mi się, że to ciągle kwestia kasy za Lavezziego i Cavaniego. No i 13 mln € dla drużyny pretendującej o bycie w TOP 3, no to nie jest dużo.
@cdawid1: dobra nie ma co się kłócić, możliwe, że masz rację i, że cała kasa poszła. Grunt, że Napoli jest jedyną drużyną w Serie A, która oprócz Romy i Juve może sobie pozwolić na duże transfery.
No a jak spojrzymy na Higuaina, Callejona, Albiola, Mertensa, czy Jorginho, to nie wiem czy nawet nie są w tym najlepsi.

Dlatego trochę śmieszy ich pozycja, bo potencjał jeśli chodzi o kasę mają ogromny jak