Aktywne Wpisy
ewolucja_myszowatych +450
Udało się trochę podbić obraz z wypadku BMW na podstawie nagrań od @dashcambandit i @Rabusek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
powodzenia +1045
gdyby wykop nakręcił teraz panikę, że zabraknie paliwa na stacjach, to PiS byłby zmuszony odblokować ceny tuż przed wyborami ( ͡º ͜ʖ͡º) ewentualnie zabrakłoby paliwa na stacjach, co też byłoby ciekawe
ja nic nie sugeruję
#tankujemynazapas #orlen
ja nic nie sugeruję
#tankujemynazapas #orlen
USŁUGI BITSTAMPA TYMCZASOWO ZAWIESZONE
Mamy powód, aby uważać, że jeden z portfeli operacyjnych Bitstampa został narażony na niebezpieczeństwo 4 stycznia 2015. W ramach środków ostrożności mających zapobiegać zagrożeniom, Bitstamp trzyma jedynie niewielką część bitcoinów klientów w systemach online. Bitstamp posiada więcej rezerw offline niż potrzeba, aby pokryć zagrożone bitcoiny.
W MIĘDZYCZASIE PROSIMY NIE DOKONYWAĆ WPŁAT NA POPRZEDNIO PRZYDZIELONE ADRESY DEPOZYTÓW BITCOINA. NIE MOGĄ ONE BYĆ HONOROWANE!
Wpłaty uiszczone przez klientów przed godziną 9:00 5 stycznia 2015 czasu UTC (10:00 czasu polskiego) są w pełni pokrywane przez rezerwy Bitstampa. Wpłaty dokonane na nowo przydzielone adresy podane po godz. 9:00 5 stycznia czasu UTC (10:00 czasu polskiego) mogą być honorowane.
Bitstamp bardzo poważnie traktuje nasze bezpieczeństwo oraz przejrzystość. W ramach dodatkowej ostrożności zawieszamy działalność, jednocześnie kontynuując badanie sprawy. W odpowiednim czasie powrócimy do działania i dokonamy należytych zmian w naszych środkach bezpieczeństwa.
Zespół Bitstamp
#bitcoin #bitstamp
To w końcu go czy tego?
Fascynuje mnie ten błąd. Ludzie dokładają sobie roboty, żeby napisać źle (więcej znaków).
A najprościej (i do tego poprawnie) jest napisać po prostu 4 stycznia.
#grammarnazi
@mamapoth: No już, już.
@shido: grasz na bitstampie? xD