Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +59
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
źródło: 449824056_17072404
Pobierz
EpicElion +28
Dzień dobry, bierzcie po jednym miłego dnia.
źródło: temp_file6221627446134352780
Pobierz

#neuropa
#antyneuropa
#sztirlitzk
źródło: comment_7UmKPaPQs8P8yOegSktXE3HtSDpHmMN5.gif
Pobierz- Skąd masz tę koszulkę? - zapytał Stekelenburg.
- Kolega podarował mi w dniu urodzin Dmowskiego - odpowiedział LionK
Po czym pomyślał: czy aby nie powiedziałem za dużo?
- Czerwone w białe grochy.
- Wpadliście Sporting, o tym wiedział tylko #ruchnarodowy!
- Proszę zapiąć rozporek, inaczej będą o tym wiedzieć wszyscy.
- Otwieraj! - krzyknął moderator.
- goompasa nie ma w domu! - powiedział goompas.
W ten oto sprytny sposób goompas już piąty raz (prawie) przechytrzył moderację.
Kiedy pewnego dnia odszedł na moment od klawiatury, po powrocie zorientował się, że jego teksty zniknęły.
Niezrażony, następnego dnia przygotował kolejne. Ale te również po krótkim AFK, zniknęły.
Sytuacja powtórzyła się jeszcze kilkakrotnie, więc nasz neuropejczyk postanowił zasadzić się na potencjalnego złodzieja.
Kolejnego dnia udał, że oddala się od komputera, ale tak na prawdę przyczaił się za biblioteczką z kolekcją Krytyki Politycznej. I już po chwili z wirtualnego niebytu zmaterializował się LionK, który capnął teksy i zniknął w odmętach sieci. Niezrażony neuropejczyk cichaczem podążył za złodziejem. Nie minęło 10 zakopów, gdy dostrzegł LionaK przycupniętego pod rodłem.
Neuropejczyk nie zdradzając swojej obecności, cichcem obserwował LionaK.
źródło: comment_JZiLyDl36GDEKxlODx8L9wbx5BgO3wkl.jpg
PobierzLionK szedł nocą przez wykopalisko i nagle zobaczył w komentarzu parę mętnie błyszczących oczu.
- Lewak - pomyślał LionK.
- Sam jesteś lewak - pomyślał sportink.