Wpis z mikrobloga

Taylor Swift

@Psychopathy_Red:
Szczerze? To 85% dziewczyn nawet w PL jest brzydszych, więc na serio masz dziwne pojęcie przeciętności. Przeciętna może być jak na "piękną celebrytkę".

ps. jak nie wierzysz, to daj zdjęcia swoich kobiet z rodziny, klas, znajomych, to dostaniesz zaraz opinie, jak są ładne :D ;)
  • Odpowiedz
@text: myślę, że w przeciętnej klasie w liceum biochemicznym lub humanistycznym znajdziemy jedną dwie ładniejsze i może kilka podobnej urody, zresztą to wszystko będzie subiektywna opinia tak czy tak
  • Odpowiedz
@cdawid1:
No tak, ale przeciętna kojarzy mi się ....z przeciętną, czyli średnią. To znaczy, że na np: 14 dziewczyn w klasie, z 7 jest ładniejszych, a to absurd. Aż tak dobrze w Polsce nie jest. Wkurza mnie takie oceanianie ludzi, nazywanie czasm kogoś brzydkim, bo jest brzydszy od 10% najładniejszych ludzi. Z 90% moich znajomych ze szkół, nazywało brzydkimi właśnie z 80-90% dziewczyn ... i najlepsze jest to, że każdy
  • Odpowiedz
@text: może tak sobie po prostu tłumaczyli strach przed podejściem i zagadaniem do takiej dziewczyny? "Bo mi się nie podoba to nie podchodzę" Sam tak czasami robiłem więc co nieco wiem o tym akurat :D
  • Odpowiedz