@Psychopathy_Red: Szczerze? To 85% dziewczyn nawet w PL jest brzydszych, więc na serio masz dziwne pojęcie przeciętności. Przeciętna może być jak na "piękną celebrytkę".
ps. jak nie wierzysz, to daj zdjęcia swoich kobiet z rodziny, klas, znajomych, to dostaniesz zaraz opinie, jak są ładne :D ;)
@text: myślę, że w przeciętnej klasie w liceum biochemicznym lub humanistycznym znajdziemy jedną dwie ładniejsze i może kilka podobnej urody, zresztą to wszystko będzie subiektywna opinia tak czy tak
@cdawid1: No tak, ale przeciętna kojarzy mi się ....z przeciętną, czyli średnią. To znaczy, że na np: 14 dziewczyn w klasie, z 7 jest ładniejszych, a to absurd. Aż tak dobrze w Polsce nie jest. Wkurza mnie takie oceanianie ludzi, nazywanie czasm kogoś brzydkim, bo jest brzydszy od 10% najładniejszych ludzi. Z 90% moich znajomych ze szkół, nazywało brzydkimi właśnie z 80-90% dziewczyn ... i najlepsze jest to, że każdy
@text: może tak sobie po prostu tłumaczyli strach przed podejściem i zagadaniem do takiej dziewczyny? "Bo mi się nie podoba to nie podchodzę" Sam tak czasami robiłem więc co nieco wiem o tym akurat :D
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#niepopularnaopinia
@Psychopathy_Red:
Szczerze? To 85% dziewczyn nawet w PL jest brzydszych, więc na serio masz dziwne pojęcie przeciętności. Przeciętna może być jak na "piękną celebrytkę".
ps. jak nie wierzysz, to daj zdjęcia swoich kobiet z rodziny, klas, znajomych, to dostaniesz zaraz opinie, jak są ładne :D ;)
No tak, ale przeciętna kojarzy mi się ....z przeciętną, czyli średnią. To znaczy, że na np: 14 dziewczyn w klasie, z 7 jest ładniejszych, a to absurd. Aż tak dobrze w Polsce nie jest. Wkurza mnie takie oceanianie ludzi, nazywanie czasm kogoś brzydkim, bo jest brzydszy od 10% najładniejszych ludzi. Z 90% moich znajomych ze szkół, nazywało brzydkimi właśnie z 80-90% dziewczyn ... i najlepsze jest to, że każdy