Wpis z mikrobloga

Mój status sporu to "Dispute Escalated - Waiting for both parties to respond ", ciągle rozmawiam z kitajcem, próbując się dogadać, ale czas się kończy. Co zrobić w tym wypadku? Co się stanie jak się czas skończy?
#aliexpress
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zenkowik: Dzięki za odpowiedź, wiesz może co dodać jako zdjęcie, jeżeli chińczyk wysłał paczkę, ale ona do mnie nie dotarła i wróciła do Chin? Problem jest w tym, że to drogi sprzęt i niby były próby doręczenia tej paczki, ale na pewno nie do mnie do domu. W tym czasie co jest na trackingu w domu przez cały dzień było kilka osób, a awizo też nie otrzymałem (na poczcie nic
  • Odpowiedz
@Mateusz15936: W przypadku dispute o problemy logistyczne nie są potrzebne zdjęcia. Jeśli będzie trzeba dostarczyć więcej dowodów to dostaniesz odpowiednie info od załogi ali, po prostu wydłuży to czas dispute o kilka dni.

Jeśli chcesz to możesz iść z numerem przesyłki na pocztę i tam Ci powiedzą czy ta przesyłka była na Twój adres (tzn. wiadomo, jeśli adres był inny to Ci go nie podadzą, ale przynajmniej będziesz wiedział czy
  • Odpowiedz