Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +55
Podsumowanie godzinnego wywiadu Davida Gruscha z Ross Coulthart dla NewsNation. Warto zaznaczyć, że żadne dowody na poniższe twierdzenia nie zostały dotychczas przedstawione opinii publicznej.
Personel, z którym Grusch był w kontakcie, udzielił mu szczegółów na temat tajnych programów, nad którymi pracują, a ten uznał je za wiarygodne.
1--Grusch prowadził śledztwo w tej sprawie przez 4 lata, zanim uznał, że jest wiarygodne i w 100% potwierdzone, a następnie przedstawił swój raport do Dyrektora
Personel, z którym Grusch był w kontakcie, udzielił mu szczegółów na temat tajnych programów, nad którymi pracują, a ten uznał je za wiarygodne.
1--Grusch prowadził śledztwo w tej sprawie przez 4 lata, zanim uznał, że jest wiarygodne i w 100% potwierdzone, a następnie przedstawił swój raport do Dyrektora
Mircy, taka sytuacja. Na lokalnej rzecze na której hobbystycznie wędkuje od małego, pierwszy raz w życiu miałem konfrontację ze strażą wędkarską. No i średnio mili panowie zaproponowali mandat za brak karty + brak zezwolenia na kwotę 400 pln. Pewnie gdybym latał z siatką, kłusował czy ogólnie wchodził w szkodę rzece na której wędkowałem, to bym z pokorą mandat przyjął i wdzięczny był że tylko tyle, a że wędkuje typowo hobbystycznie, raz na
Myśłałem, że będzie większa ale się rozczarowałem i to bardzo. Rozmiar: large (23x19,5 cm). Wykonanie całkiem dobre. Podkładka jest miękka. Podkładka wysłana 20 grudnia. Dzisiaj odebrałem. W porównaniu z moją starą podkładką A4TECH, różnica jest ogromna. Nie nadaje się do grania w CS`a bo używam 400dpi, sensivity:2.0.
Więc jedynie to mogę ją sobie przywiesić na ścianie.
Tutaj kilka zdjęć i porównanie względem podkładki A4TECH:
http://s2.ifotos.pl/img/IMG201412_wrxrpsr.jpg
http://s5.ifotos.pl/img/IMG201412_wrxrpqr.jpg
#pokazzakupy #csgo #podkladka
A tak serio to miałeś podane wymiary na artscow więc nie wiem czego się czepiasz.
Komentarz usunięty przez autora
Po prostu w porównaniu z moją starą podkładką jest dosyć duża różnica. :)
@Nitoslaw:
+10 do headshotów ( ͡° ͜ʖ ͡°)