Wpis z mikrobloga

@tiarecki: jak boi sie wejść do windy to spróbuj zachęcić ją jedzeniem. Zawsze jak zrobi coś czego się boi to mocno ją wynagradzaj.

Btw polecam oglądać Cesara Milana, ma sporo odcinków o bojaźliwych psach.

Nigdy jej nie bij, ani nie dawaj klapsa.
  • Odpowiedz
@tiarecki: niecałe 2 lata temu też wziąłem psa rocznego ze schroniska. Miał pół roku jak poprzednia właścicielka po zdemolowaniu mieszkania oddała go do schroniska. Psie ADHD od dnia pierwszego. Gryzie wszystko co mu wpadnie pod zęby. Straty na dzisiaj to tysiące złotych. Po roku wymiśkowany - wg weterynarki hormony miały się ustabilizować i miało już być OK. Do dnia dzisiejszego poprawy brak. Nie przekreślam go. Życzę powodzenia.
insertcoin - @tiarecki: niecałe 2 lata temu też wziąłem psa rocznego ze schroniska. M...

źródło: comment_BO2hxXraZq1kI8gXYJNzeCZluSmMsoAp.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@tiarecki: Boi się wychodzić na pole?2 lata temu wzięliśmy suczkę ze schroniska i do tej pory jak ma wyjść to ucieka pod kaloryfer i tak jej pewnie juz zostanie.
  • Odpowiedz
@tiarecki: Lubię psy, w zasadzie lubiłem, od niedawna mieszkam w bloku i sąsiedzi mają pieski które cały czas drą mordy... Oszaleć można, mam nadzieje że nie mieszkasz w bloku bo to katorga dla sąsiadów. A psina piękna :)
  • Odpowiedz