Wpis z mikrobloga

#wosp #wosplive #owsiak #matkakurka

Mistrzowski strzał matki kurki we własne jajka! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Facet donosi do niemieckiej centrali Daimlera, że Owsiak jest be, bo użył "argumentu Auschwitz", akcja w toku, wyznawcy spamują firmę mailami co sił, wszystko w oparciu o (słuszne) przeświadczenie, że Niemcy są uwrażliwieni na punkcie Auschwitz. No to wystarczy firmę uświadomić, że awanturuje się facet wywalony z konkursu na blog roku 2013 (chyba) zatytułowany "Blog antysemity", autor podłej antysemickiej książeczki, podesłać parę tekstów na temat Żydów z niesławnego portalu kontrowersje i pozamiatane für immer und ewig.

• 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StaryBrodacz: on go już wyciął :) a dziś wysłał, zaraz, zaraz, jak to było "pełne uzasadnienie wyroku i skrótową informację na temat łamania prawa przez WOŚP i Owsiaka" do 460 posłów i 100 senatorów :D. Oznajmił to na swoim twitterze, ale linka nie dam ze zrozumiałych względów :)
  • Odpowiedz
@Wotto: Szkoda, że nikt nie zrobił screena z tego wykasowanego wpisu. ( ͡° ʖ̯ ͡°) To na Twiterze widziałem. Niezłe. Dzięki temu komedia z drobiem będzie miała teraz charakter ogólnonarodowy. Sodówka uderzyła do głowy. Tylko szkoda mi jego rodziny, bo nie wiem czy aż tak bardzo chcą być na świeczniku.

• Odpowiedz
@StaryBrodacz: miałem na myśli, że wyciął ten numer :) wpis w dalszym ciągu figuruje

Komedia z drobiem już od dłuższego czasu odbywa się na ogólnopolskim forum. Gdybyś się nie orientował, to tu krótki i celny opis wyczynów tego świra. Natomiast the great shitstorm of our time jeszcze chyba przed nami, kurak może przecież sięgnąć dalej, do Parlamentu Europejskiego, Watykanu, NATO, Obamy, przewodniczącego Rady Europejskiej, #ohwait. Jest przecież
  • Odpowiedz
@Wotto: > miałem na myśli, że wyciął ten numer :)

Myślałem, że się tylko popisywał, ale mu rzeczywiście może odbijać. Ten przedstawiciel Mercedesa naprawdę mu nieźle wygarnął, a nie wziąłem pod uwagę jak wrażliwe może być ego dużego przedszkolaka. LOL.

Czy możesz zapodać wspomniany wpis w formie screena ? Coś takiego trzeba upamiętnić dla potomności bez narażania ludzi na przypadkowe odwiedziny w rezerwacie. ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Wotto: Zanurkowałem, czytałem i rzeczywiście jest tak jak powiedziałeś. Na dodatek szuka fraje..., ekhm, posłańców, którzy dostarczą ten list na wycieraczkę niemieckiej filii Mercedesa. Nie wiem co kombinuje. Chyba próbuje przeskoczyć apelację angażując niemieckich przedsiębiorców, gminy żydowskie i za chwilę może któregoś z niemieckich polityków. Będę się śmiał jeśli Niemcy mu odpowiedzą w dokładnie takim samym tonie jak tamten gość. Pewnie umyją ręce i odmówią komentarza, ale już wiadomo, że
  • Odpowiedz
@StaryBrodacz: Jak obrażał Kaczyńskiego kiedyś tak teraz po zwrocie o 180 stopni Tuska Komorowskiego i wielu innych, taki charakter. Myśli,że jak zgnoi werbalnie kogoś lepszego od siebie, a takich chyba w kraju większość;), to zostanie jakimś dziwnym bohaterem. Nie, nie zostanie. "Niepokorne" media go użyją kiedy wygodny, a potem wyplują. Chwilami mi go żal, musi mieć wyjątkowo smutne życie.
  • Odpowiedz
@Jacek38: Tobie chwilami żal, a jemu nigdy nikogo nie żal. Oprócz siebie, oczywiście. Po tych wszystkich numerach powinni mu odciąć dostęp do internetu i świat stałby się na chwilę odrobinę lepszy. A najsmutniejsze jest chyba to, że nawet najgorsze kłamliwe chamidło znajduje wyznawców, którym można wmówić absolutnie wszystko.
  • Odpowiedz
Jednak nie mieści mi się to w głowie. Facet bryluje po różnych niszach i bez śladu dowodu opowiada takie brednie:

Nadal istnieją trzy podmioty, tyle że 'Mrówkę Całą' zastąpiła 'Jasna Sprawa'” – wyjaśniał. Wskazał, że ta piramida firm ma na celu dostarczanie zysków Owsiakowi. „Istnieje firma-dostarczyciel pieniędzy, czyli WOŚP, jest spółka-słup, czyli „Złoty Melon” i zwykła, prywatna firma krzak, czyli beneficjent operacji finansowych. Teraz jest to „Jasna Sprawa”. Ta prywatna firma świadczy
  • Odpowiedz