Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Mistrzowski strzał matki kurki we własne jajka! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Facet donosi do niemieckiej centrali Daimlera, że Owsiak jest be, bo użył "argumentu Auschwitz", akcja w toku, wyznawcy spamują firmę mailami co sił, wszystko w oparciu o (słuszne) przeświadczenie, że Niemcy są uwrażliwieni na punkcie Auschwitz. No to wystarczy firmę uświadomić, że awanturuje się facet wywalony z konkursu na blog roku 2013 (chyba) zatytułowany "Blog antysemity", autor podłej antysemickiej książeczki, podesłać parę tekstów na temat Żydów z niesławnego portalu kontrowersje i pozamiatane für immer und ewig.
Komedia z drobiem już od dłuższego czasu odbywa się na ogólnopolskim forum. Gdybyś się nie orientował, to tu krótki i celny opis wyczynów tego świra. Natomiast the great shitstorm of our time jeszcze chyba przed nami, kurak może przecież sięgnąć dalej, do Parlamentu Europejskiego, Watykanu, NATO, Obamy, przewodniczącego Rady Europejskiej, #ohwait. Jest przecież
Myślałem, że się tylko popisywał, ale mu rzeczywiście może odbijać. Ten przedstawiciel Mercedesa naprawdę mu nieźle wygarnął, a nie wziąłem pod uwagę jak wrażliwe może być ego dużego przedszkolaka. LOL.
Czy możesz zapodać wspomniany wpis w formie screena ? Coś takiego trzeba upamiętnić dla potomności bez narażania ludzi na przypadkowe odwiedziny w rezerwacie. ( ͡° ͜ʖ ͡°