Wpis z mikrobloga

Mirki ( ͡° ʖ̯ ͡°)

na dniach (między dzisiaj a Sylwestra, a mam nadzieję, że jak najszybciej) idę się spotkać z moją #friendzone aby wykrzyczeć jej w ryj kilka słów prawdy na temat jej zachowania, traktowania ludzi (mnie) i tej naszej...relacji...

Teraz non stop mnie gnoi, więc to chyba jedyny sposób.

Właśnie spisuję sobie przemyślenia do **ty_suko.txt**, żeby to jakoś pięknie ubrać w całość...

Dajcie parę plusików na pocieszenie, siłę przebicia, pewność siebie, oraz żebym nie zapomniał języka w gębie jak już będziemy się widzieć... ( ͡° ʖ̯ ͡°)

• 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dabdanek: lepiej ja olac - tak to wyjdziesz na desperata i ona jeszcze sie utwierdzi w przekonaniu ze dobrze robila.

Jak ja zaczniesz olewac to istnieje cieb szansy ze cos do niej trafi.
  • Odpowiedz
@dabdanek: Czyli standard? Pytam, bo trochę na siłę używasz na siłę zwrotów jak "moją" "naszej" jak gdyby to była kolejna z miliona historyjek gdy jest dziewoja, która jest miła dla jakiegoś gościa a on od razu liczy na ślub.
  • Odpowiedz
@dabdanek: Jak mówią od nienawiści do miłości jeden krok, więc teraz jej wykrzyczysz na w--------u ten swój monolog, a następnego dnia znowu będzie ból d--y i płacz. Masz plusa ale pod warunkiem, że poprostu olejesz laske.

• Odpowiedz
p-----l to, szkoda nerwow. napij sie łychy i zapomnij o niej.

@tylkoniechori: ja to chyba jestem na to za stary. Nie wykluczam też, że jestem dziwny i p------y. ALE...mimo że kilka razy tak zostałem potraktowany przez lasencje, to ja po prostu nie umiem tak kogoś w-----ć raz dwa z życia i tyle. Jakoś wolę usiąść, pogadać, powiedzieć sobie parę (przykrych) szczerych rzeczy i przemyśleć. Jeśli nic się nie zmieni - samo
  • Odpowiedz
@dabdanek: Jak rany, olej ją. No chyba, że mieszkasz na wyspie po środku oceanu i jesteście tam tylko we dwoje. To wtedy olej ją i zacznij budować tratwę( ͡° ͜ʖ ͡°) Inaczej tylko nerwy zszargasz, a kobity nie zmienisz. Pozdrowienia.
  • Odpowiedz
@dabdanek: @Krunch: Dobrze ziomek prawi. Nie rób tego. Laska chciała spróbować na początku pewnie było fajnie, później się coś z-----o. Zaangażowałeś się ,masz do niej pretensje że się zabawiła twoim kosztem, ale to twój błąd niestety... Wyjdziesz na frajera. I jeszcze jak to dziewczyna z twojego środowiska, to naprawdę nic mądrego. Rozejdzie się po znajomych i się tylko gorzej w------z.

Chyba że naprawdę o------a coś konkretnego, to pocisk
  • Odpowiedz
Laska po prostu Cię nie lubi...

@Maemi: zaczęła gnoić, wyżywać, swoim zachowaniem sprawia, że nie chce mi się gadać, odpycha mnie, w-----a i przez to d----------y sobie nawzajem. A na koniec jest coś takiego:

Musze o cos
  • Odpowiedz
odpowiedziałem jej własnymi słowami: "Podobno "nie załatwiasz takich rzeczy na fejsie. Nawet jeśli chodziłoby o zwykle "s--------j" " "

@dabdanek: O cholera, potrójny cudzysłów! :O Takie rzeczy tylko na mirko.

Edit: A teraz zrobiłam poczwórny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sancho_Pansa: Pewnie nie bo i tak już dawno to przegrał, ale chociaż pomaca ( ͡º ͜ʖ͡º) I mniej się zbłaźni niż jak będzie się żalił jak to zmarnowała mu XX czasu, a on się tak starał i ojej on taki dobry chłopak, a ona go nie chce czemu tak, oj czemu!!!???
  • Odpowiedz
@Sancho_Pansa: Bo z tego co pisze widać, że nie ma jaj i tak naprawdę nic jej nie wygarnie. Prędzej zacznie się jąkać i płakać albo zapomni swojej napisanej na komputerze historyjki T_T
  • Odpowiedz
co by nie zrobił i tak będzie źle, więc czemu ma jej wszystkiego nie wygarnąć?( ͡° ͜ʖ ͡°)

@inXe: jak jej wygarnę, to może coś pomyśli i chociaż pomogę jej innemu, przyszłemu być może Mireczkowi :D
  • Odpowiedz