Wpis z mikrobloga

Dobra Mireczki, święta są, wolne jest, sto lat się nie ruszałem, idę przebiec 5km, zobaczymy czy jestem w stanie zmieścić się w 30 minutach :)

#bieganie #chwalesie
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@sailor_73: Udalo sie, pobieglem 5km w 23 minuty, ale byla to glupota, zdecydowanie za szybko, musialem usiasc na schodach jak skonczylem bo myslalem ze zemdleje zaraz. Tak juz mam, ze pobiegam raz na kilka miesiecy, i zamiadt spokojnie to biegne jak na jakichs zawodach. Ale i tak jestem zadowolony, uwielbiam zimny prysznic po ciezkim treningu ;) Zeby Cie zmotywowac powiem tylko, ze w mojej opini jedyna trudna rzecza w bieganiu
  • Odpowiedz
@jaro07: jak nie było jeszcze mojej córy :) to było wiele ruchu , 2x w tygodniu po 2h trening siatkarski , weekendy w sezonie żeglarskim z reguły spędzałem na wodzie (Zatoka Gdańska) na mojej łódce ,czasami rower siłownia sauna zimą narty (ALPY ),a teraz ..... hmmm rośnie mi kałdun :) ale młoda własnie skończyła 6 miesięcy i i mam nadzieję że znów się zacznę ruszać

najlepszego z nowym rokiem życzę
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Rowniez zycze wszystkiego najlepszego, przede wszystkim spokoju, mam chrzesnice ktora ma 1.5 roku, i podziwiam rodzicow, ze daja rade, trzeba ja obserwowac caly czas, ostatnio podczas rozmowy, gdy wychodzilem od jej rodzicow potrafila wejsc po krzesle na biurko, a z biurka na parapet, niesamowita jest :) Mam nadzieje, ze w nadchodzacym roku znajdzieszxtroche czasu na sport :) Pozdrawiam
  • Odpowiedz