Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@ninetyeight:

@stoprocent: właśnie miałem takie samo wrażenie jak oglądałem na telefonie. Na komputerze po zbliżeniu jest sporo gorzej. Poza tym to jest idealne światło, chyba mogę czegoś wymagać. Możliwe, że przesiadka z lumii 920 zmieniła mi percepcję.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@rzet: ech, może rzeczywiście za dużo wymagam... Ogarnę to samo miejsce przy podobnej pogodzie gopro, może będzie lepiej.

@
  • Odpowiedz
@Misq: swoją drogą ja zawsze bylem zadowolony z aparatu w telefonie, no moze oprócz xperii x8, wieki temu.

lg swift gt540, Xperia P i aktualna Xperia M2 bardzo mi przypadly do gustu pod wzgledem aparatu.

w LG mialem ręczne ustawianie ostrosci i to mi sie bardzo spodobalo i nigdzie indziej pozniej juz tego nie odkryłem. masz moze takie cos w swoim?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ninetyeight: jak to działało? Łapanie ostrości po kliknięciu na dany obiekt? Coś takiego mam.

Też zawsze byłem zadowolony z aparatu w telefonie, ale tutaj zaliczyłem regres pod tym względem i dlatego jakiś zgrzyt ;).
  • Odpowiedz
  • 0
@ninetyeight: cóż, w przypadku telefonu mam porównanie w identycznych warunkach Note 3, moto g 2, sgs 4, HTC one S, m2 i ten ostatni telefon wypadł najgorzej. A co do umiejętności, to rzeczywiście, w przypadku telefonu mają one ogromne znaczenie. (;
  • Odpowiedz
  • 0
@ninetyeight: jest porównywalny do moto g 2 i droższy od HTC one S. W m2 irytujące były dla mnie szumy w warunkach wieczornych. Ziarna tyle, że chleb można piec.
  • Odpowiedz