Wpis z mikrobloga

Ależ te pikowane kurtki są ohydne. Nie dość, że konformizm over 9000, to większość Polaków rzucających się na nie w galeriach myśli, że nabędzie w ten sposób nieco światowo-europejskiego szyku rodem z ulic Nowego Jorku czy Mediolanu, podczas gdy mając typowo polską twarz, wyglądają w nich jak patchworkowe menele.

#oswiadczenie #modameska #konformizm #niebieskiepaski #lipnyprestiz #zenada #pstoprawda
Sepang - Ależ te pikowane kurtki są ohydne. Nie dość, że konformizm over 9000, to wię...

źródło: comment_EvtzSj2RgTHyTANuflqQ5MlGXFTwBlJQ.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
: Od kiedy posiadanie własnej opinii na jakiś temat jest januszostwem? Napisałem co uważam

@Sepang: Nie napisałeś "moim zdaniem" tylko rzucasz tu jakimiś gówniarskimi wyrokami. Spójrz w lustro i postaraj się wyeliminować mankamenty swojego wyglądu, a ubiór i styl innych zostaw innym. Właśnie przez takich typków jak ty Polacy to zakompleksiony naród. #!$%@? się znasz na jakichkolwiek trendach, ale musisz zabrać głos. Jak własnie taki "TYPOWY JANUSZ", co to o
  • Odpowiedz
@Szaft: Raczej student prawa albo finansów, tam jest to absolutny masthew. Kurtki "Michelin" są mi obce, wyglądają jakby były wykonane ze sprasowanych worków na śmieci. Ja pocinam w jednej zwyczajnej kurtce zimowej z 2009 roku, sprzed ery sieciowkowych kopiuj-wklejek, na niektóre okazje mam czarny płaszczyk studęta prawa xD
  • Odpowiedz
@Sepang: Smiej sie smiej po studiach i tak bedziesz lazil w takich samych ciuszkach co inni po prawie. Wieloletnie doswiadczenie ze student prawa asymiluje sie najpozniej po studiach ze swoja grupa zawodowa i laza takie lemingi. Ten czarny "plaszczyk" juz wskazuje na poczatkowe objawy prawnititis:)
  • Odpowiedz
@Sepang: Czarny płaszczyk jest obowiązkowy, ew. granatowy w garderobie bo wiadomo że w pikowanej ani w parce do garnituru nie wyskoczysz, no ale. Noszenie się na co dzień (zakładam że masz <35 lat) w płaszczu strasznie wykrzywia Twój obraz, mam kolegę który obrywa w życiu "prywatnym" z powodu ubierania się jak profesor lepidopterologii właśnie.
  • Odpowiedz