Wpis z mikrobloga

Ile dajecie drużynie czasu do przystosowania się do nowych zmian taktycznych w trakcie sezonu? Ogólnie nie zmieniam całego zarysu taktyki ale tylko polecenia dla zespołu i nie wiem ile trzeba tak naprawdę czasu żeby sprawdzić czy ta taktyka będzie ok. Mam teraz problem z taktyką i swoim daje 3 mecze i zmieniam jak widzę że to nie to. Oczywiście obserwuje przy tym statystyki. A jak jest z tym u was?

#footballmanager #fm14
  • 11
@jascen: poszedłem "na łatwizne" i wziąłem Real Madryt bo mam taki cel żeby wygrać wszystko co można wygrać danym zespołem i przejść do następnego itd.. To już zależy od preferencji co lubisz. Wolisz mieć bogaty zespół czy zrobić od zera do milionera
Mam teraz problem z taktyką i swoim daje 3 mecze i zmieniam jak widzę że to nie to.

@ugotowany_kamien: Jak tak robisz to nie przewiduję sukcesów. Za dużo zmian taktyki też nie jest dobre. Jak nie znasz się na tym tak dobrze to poszukaj sobie taktyk w internecie albo na steam workshopie. To wcale nie wstyd, nie każdy od razu był Murinio.
@omnomdile: kiedyś ściągnąłem gotowe taktyki ale gra przez to przestała mnie bawić dla tego konsultuje. Jakąś tam wiedzę mam bo gram w managera od championship manager 03/04. Wiem że zmiana taktyki co chwilę nie jest dobra ale nie wiedziałem czy zmiany samych poleceń jest też trudne dla zawodników. Grałem 2 mecze nowymi poleceniami i w znajomość taktyki zespołu wydaje mi się że jest na dobrym poziomie, wszystko jest na biegłym oprócz