Aktywne Wpisy
salvador94 +76
Mieli, pijcie ze mną kompot, dzisiaj o 18:45 urodziła mi się cała i zdrowa córka, całe 4480 g szczęścia!
#chwalesie #rodzicielstwo
#chwalesie #rodzicielstwo
Kutafonix215 +9
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
W chwili, gdy jakiś moderatore pomyli się w ocenie zgłoszenia, to od razu leci
#moderacjacontent i #bekazmoderacji. Moderatorzy to nie roboty. Mogą się mylić.
Ale nie dochodziłoby do tego, gdyby hejterzy i kapusie nie zgłaszali nieszkodliwych treści.
Spam, flood i takie tam należy zgłaszać, ale zgłaszanie drobnych obraz typu " jesteś idiotą"?
Wiem, że to w większości mentalna gimbaza, ale nawet wśród mirkowej śmietanki inteligenckiej
znajdują się hejterzy, przegrywy, którzy się cieszą jak dzieci, gdy ktoś dostanie choćby 3-dni banicji.
#oswiadczenie #nieotakiemirkowalczylem
PS – Większość potencjalnie ciekawych tagów, jak np. #ladnapani czy #cycki zablokowałem, bo stuleje wrzucają tam wszystko co popadnie. Dla #pokazmorde też by pasowało wymyślić alternatywę, np. #nonanon, bo pod oryginałem ląduje sporo pseudo heheszków.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Myślę, że to szerszy problem? Netykieta i te sprawy. Jak dołączyłem do Internetu, taka była lektura obowiązkowa ;-)
@orian: Dokładnie. A ja zaczynałem pisać i wciąż pisuję w usenecie, gdzie nie ma moderatorów. Na forum snowboard.pl też ich nie ma. W skrajnych przypadkach porządek robi administrator i generalnie jest luzacko. Wiadomo, że wszędzie znajdą się trolle, ale albo się ich ignoruje, albo blokuje. I po sprawie. Durnego trolla najbardziej boli jak go wszyscy ignorują. I