Aktywne Wpisy
Kwas747 +142
Ej kojarzycie te mobilne kawiarnie na rowerach? Właśnie sobie zdałem sprawę że kawa w tym przybytku kosztuje 12 zł. Kumacie? 12 zł za kawę z budy na rowerze ? Tyle samo co w eleganckiej kawiarni w której obsłuży nas kelnerka, odbierze zamówienie, przyniesie kawe, rozliczy przy stoliku. Foodtrucki z burgerami za 50 i kawa z roweru za 12. Jak byłem w Neapolu to w każdej lepszej kawiarni espresso było za 90 centów
d4wid +319
Konfiarze i pisowcy (którzy sami setki tysięcy wpuścili) mają error w głowie.
Ciekawe czy doktur Memcen już się wypowiedział
#polityka #sejm #bekazpisu #bekazprzegrywow #bekazprawakow #konfederacja #neuropa
Ciekawe czy doktur Memcen już się wypowiedział
#polityka #sejm #bekazpisu #bekazprzegrywow #bekazprawakow #konfederacja #neuropa
#oswiadczenie #rocznica #marihuana #narkotykiniezawszespoko
@typowyjanuszwons: Oczywiście. Łatwiej pojmuję aluzję, nie mam problemów z ripostowaniem i szybkim rozwiązywaniem problemów, potrafię się w końcu na czymś skupić, jestem bardziej spostrzegawczy itd.
@ereswude: Niestety dzieciaki nie bardzo wiedzą po co
@Klinghoffer: No to w sumie wracaj do jarania, nic nie tracisz
@SketCh: Oczywiście. Z niektórymi straciłem kontakt całkowicie, z innymi mam tylko sporadyczny. Większości z nich w ogóle ciężko jest pojąć jak można nie palić. Kiedy czasem patrzę na nich z boku to naprawdę wyglądają żałośnie - przymrużone oczy, blady pysk,
Nie chce już wiecej byc żałosny.
Powiem tyle, ze największy skok w przód widzę w kontaktach z płcią piękna.
U mnie to nie był problem bo miałem stałą partnerkę, ale nikogo chyba nie zdziwi jeśli przyznam, że mało brakowało, a bym to #!$%@?ł i stracił kobietę mojego życia.
A jeśli chodzi o kontakty z ludźmi w ogóle, to stałem się bardziej empatyczny, spontaniczny, bardziej otwarty i chętny do pomocy innym. I choć wiem, że ludzie to w większości idioci,
Myśle ze oboje możemy sie pod tym podpisać.
@ereswude: Jeśli chłopak nie wyłapał wyroku (ale to z kolei nie jest jeszcze zniszczenie sobie życia), albo nie miał jakiegoś ciężkiego psychicznego defektu, który mu się ujawnił to nie mam pojęcia jak można w takim wieku zniszczyć sobie życie paleniem.
No chyba że debiutował w zerówce i od tamtej pory nie robił nic innego.