Wpis z mikrobloga

T1 heavy i "pare" medali za bitwę.Szkoda,że rosieni się mi nie udało zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º)

Świetne losowanie mnóstwo pomidorów z obu stron i ja na t1.To nie mogło skończyć się inaczej.Choć prawie skapowali mi bazę jednak powrót króla był wielki.Zostałem sam na 4.Jedynie bałem się,że pluton przeciwnika coś pomyśli i mnie weźmie w kleszcze,ale jednak to była moja bitwa.

Jeszcze 0.34% i przeskakuje na M6.

#wot #worldoftanks #grubognoju #t1heavy
Pobierz A.....r - T1 heavy i "pare" medali za bitwę.Szkoda,że rosieni się mi nie udało zrobić...
źródło: comment_izRUZCNf8KNAUSVV6yzUty2u2yarce3E.jpg
  • 18
@zgred: Tak robię gdyż jakoś zbrzydła mi gra na starym(lubie mieć cel do osiągniecia).A misja na wz111 jest co najmniej nudna i bezsensowna dla mnie(175 peny kolejny klon IS-a).

A tu na luzie sobie jadę trochę wygram to przegram,ale exp leci do 10 tieru.Bitwy szybkie są po 5min póki co :) A i ten gówno med to zawsze jakiś cel któryś kiedyś osiągnę.

Na starym ostatnio gram po 2,3 bitwy na
@vdr: Szkoda,że póki co m6 nie zbyt ciekawa.Już wiem dlaczego na starym koncie ją tak szybko przeszedłem.Póki co bez najlepszego działa a bez niego to taki t1 tyle tylko że na 8 rzucany...

A co do lini ht amerykańskie to to co lubie ( ͡º ͜ʖ͡º) Po za paroma wyjątkami.
@Abrakadabror: Ja M6 wspominam bardzo miło, ale wiem, że będzie mnie bolało zanim wybadam działo, bo moje założenie jest takie, że nie używam zupełnie golda na tym kocie.

BTW. HT USA > wszystkie inne nacje.