Aktywne Wpisy
Klotzmann +18
Od pewnego czasu po pracy codzinnie chodzę sobie do sklepu po piwko. Miła Pani ze sklepu już bardzo dobrze mnie rozpoznaje i od razu na ladę stawia piwko. Postanowiłem się zabawić i wysmarowałem jej dziś liścik. Ciekawe czy podejmie wyzwanie.
A oto liścik:
Witam, Na wstępie chciałbym prosić o nie przywiązywanie większej wagi do tego co pojawi się w tym tekście, gdyż jest on napisany pod wpływem najlepszego piwka w naszym mieście,
A oto liścik:
Witam, Na wstępie chciałbym prosić o nie przywiązywanie większej wagi do tego co pojawi się w tym tekście, gdyż jest on napisany pod wpływem najlepszego piwka w naszym mieście,
Ytarka +49
Kurcze, miałam iść spać ale chyba pójdę schudnąć XD
Jak miałam kilka lat i byłam bezmozgim yeti, krzyczałam coś do randomowych ludzi z balkonu i od razu się chowałam, taka byłam wyszczekana, pewna siebie i zabawna ( ͡° ͜ʖ ͡°) no identyko jak @Blackol12
Jak miałam kilka lat i byłam bezmozgim yeti, krzyczałam coś do randomowych ludzi z balkonu i od razu się chowałam, taka byłam wyszczekana, pewna siebie i zabawna ( ͡° ͜ʖ ͡°) no identyko jak @Blackol12
Świetne losowanie mnóstwo pomidorów z obu stron i ja na t1.To nie mogło skończyć się inaczej.Choć prawie skapowali mi bazę jednak powrót króla był wielki.Zostałem sam na 4.Jedynie bałem się,że pluton przeciwnika coś pomyśli i mnie weźmie w kleszcze,ale jednak to była moja bitwa.
Jeszcze 0.34% i przeskakuje na M6.
#wot #worldoftanks #grubognoju #t1heavy
@Abrakadabror:
proszę.
Oprócz środka i końcówki to moim zdaniem to nie jest super wybitna bitwa :)
btw pieprzone 3 gwiazdy wpadły
@Abrakadabror: w ile bitew? xD
Robisz tego premtanka 8t ? Chce ci się? :)
A tu na luzie sobie jadę trochę wygram to przegram,ale exp leci do 10 tieru.Bitwy szybkie są po 5min póki co :) A i ten gówno med to zawsze jakiś cel któryś kiedyś osiągnę.
Na starym ostatnio gram po 2,3 bitwy na
@Abrakadabror: a to spoko xD
A co do lini ht amerykańskie to to co lubie ( ͡º ͜ʖ͡º) Po za paroma wyjątkami.
BTW. HT USA > wszystkie inne nacje.