Aktywne Wpisy
cleopatre +103
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Dinth +78
Zdawalem prawo jazdy w UK i tam jezdzilem jakies 10 lat. W Polsce tylko raz siadlem na kierownice - jakies 10km z lotniska przez wsie i stwierdzilem ze pier**** jazde po polsce. Jadac 50km/h na ograniczeniu 50km/h, doslownie co kilkadziesiat sekund ktos za mna trabil, mrugal swiatlami i nastepnie wyprzedzal. Na tym odcinku wyprzedzilo mnie - zeby tylko wyprzedzono, ale wyprzedzono w bardzo agresywny sposob - conajmniej z kilkadziesiat samochodow.
Jezdzac po
Jezdzac po
Słuchajcie mam pewien problem. Robię sterowanie dotykowe do gry na mobilki (androida bo na ios mnie nie stać :< ), i jako że to sterowanie jest ostatnim "większym" elementem z całości, nie chce mi działać tak jakbym tego chciał. Niby samo poruszanie się i jakiś tam bieg/sprint jest ogarnięty, ale problem jest ze skakaniem.
Używam w tej chwili do tego celu skryptu camera relative control ze standard assets mobile. I jak zrobię udało się wstawić animację pod przycisk to po wciśnięciu oprócz animacji, postać nie leciała do góry tylko bardzo szybko do przodu. Wstawiłem dodatkową linijkę na rigidbody, i co prawda nie leci do przodu, ale oprócz animacji to za bardzo nic nie robi.
Może ktoś pomóc ogarnąć ten wkurzający błąd?
Tutaj ten pokręcony if z pliku CRC
http://pastebin.com/dxpntFtE
I jeszcze takie pytanie odnośnie sterowania. Czy jest jakaś opcja żeby przypisać kilka przycisków do... nie wiem jak to ująć... jednego input? Tak jak np. Input button "jump" jest przypisany do spacji i przycisku na joypadzie, to jeszcze przypisać go do przycisku ekranu dotykowego w grze? Robił może to ktoś lub wie jak zrobić?
Edit: tutaj macie kod lekko zmodyfikowanego sterowania "zwykłego" wsad+shift+spacja.
http://pastebin.com/xY6q8svn
Interesują mnie linijki 202 i 320. Czy da się wykorzystać te skrypty i przypisać
1) Linijka 202 korzysta z Input.GetKey a 320 z Input.GetButton. Troszkę niespójność, bo po to korzysta się z konfiguracji Inputów, żeby pod jednym Buttonem wykrywało zarówno przycisk pada jak i klawisz z klawiatury. Możesz sobie podłączyć ten Shift w opcjach pod Button kolejny (prócz tego Fire i Jump możesz dodawać swoje własne). Ale żeby nie było - sam
Próbowałem wrzucić applyjumping do buttona na onclick ale nic się nie działo.
Chłopaki, wstyd się przyznać, ale nadal mam ciut błędów - chociaż niektóre elementy naprawiłem. Tutaj macie apkę, bierzcie i zasysajcie z tego wszyscy :) .
https://www.dropbox.com/s/gyvvrb1mphxzjw4/johnnyonionthebeta.apk?dl=0
To co mi nie idzie to problem z tabelką, dwie funkcje sterowania i kierunek biegu jest za mało czuły. Argh!
Pisz jak coś :) .