Wpis z mikrobloga

Patrzcie Mirasy jakie perwersy i zboki na tym mirko się czają. Mało tego że dorosłe chłopy oglądają #chinskiebajki mało że to koń to jeszcze im waginy brakuje żeby się pod to masturbować. W realnym świecie pewnie są od tych co konie gwałcą. I to wy pedozoofile ciapatym kozy wypominacie ? Wy chodzicie na wybory ? Jak nie jakieś psy z cyckami i nie dzieci z rozwartym kroczem to różowe kuce (_) ! Macie wy honor i godność człowieka ?! Tyle kobiet do okoła ale co tam na mirko piszą że zdradzają a kuc zawsze wierny. Macie wy po 20+ lat i walicie pod bajki ! Mam do was jedno pytanie mianowicie gdy już znajdziecie sobie partnerki (wiem jestem optymistą) to w łóżku będą się przebierać za kuce i psy wkładając sobie w odbyt sztuczne ogony i szczekając ? () Zapłakałem nad wami. #furry #anime #manga #przegryw #heheszki @Kalom jak tam już pokrywasz tego kuca czy tylko tasujesz ?
źródło: comment_HaVxgxJbSiBjjD9Avvc0If8BQqj3dtHW.jpg
  • 18
@RivaTnT90: Sugerowanie, że taki fan chińskich bajek nie ma dziewczyny i razem się masturbują do chińskobajkowych rysuneczków, albo chociaż nie #!$%@? się z dziewczynami na konwentach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RivaTnT90: "Mam do was jedno pytanie mianowicie gdy już znajdziecie sobie partnerki (wiem jestem optymistą) to w łóżku będą się przebierać za kuce i psy wkładając sobie w odbyt sztuczne ogony i szczekając ?"

Dewiacja stara jak świat a ty im to wypominasz

to bardzo perwersyjna odmiana BDSM bazująca na realizacja między treserem a tresowanym

co w tym zdrożnego?

ktoś tu ma ubogie życie erotyczne....

@RivaTnT90 Patrzcie Mirasy jakie perwersy i zboki na tym mirko się czają. Mało tego że dorosłe chłopy oglądają zdjęcia nagich kobiet, mało że to dziecko to jeszcze im waginy brakuje żeby się pod to masturbować. W realnym świecie pewnie są od tych co dzieci gwałcą. I to wy pedofile ciapatym małżeństwa z dziećmi wypominacie? Wy chodzicie na wybory? Jak nie jakieś nieotagowane perwersyjne zdjęcia i nie dzieci z rozwartym kroczem to narzekanie