@makron: @nnogi: @japer: dałem radę, moim zdaniem ten system nigdy nie będzie popularny tak jak Windows dopóki nie będzie jego obsługa uproszczona. Powiecie że Windows jest dla słabych, może, ale uważam że Linux nadaje się albo do banalnych zastosować jak zalogowanie się do FB albo konkretnie zaawansowanych. Nic pośrodku. W tym systemie nawet głupie kopiowanie/zastepowanie plików to droga naokoło.
@SquashPL: Ale nie umiałeś przekopiować folderu za pomocą jakiegoś graficznego managera plików? To jeszcze prościej ma być? Linux póki co jeszcze nie czyta w myślach.
@nnogi: graficznie nie było nawet opcji wklej, była niedostepna koniec końców i tak #!$%@?ło system. Jest jakiś sposób by go uratować czy stawiać od nowa?
@SquashPL: Zwyczajnie coś narozrabiałeś i nie szukaj wymówki, że system mało stabilny, bo kombinując można każdy system rozwalić jak się nie wie co robi. Wklej PEŁNE ścieżki folderów, które zamieniałeś.
#debian #linux
Komentarz usunięty przez autora
rm -r stary albo mv stary stary_bup
mv nowy stary
?
@SquashPL: WAT xD
Nie wiem co tam porobiłeś, ale zwyczajnie odwróć poczynione operacje (o ile się da)
Na przyszłość, tematy wrzuca się do katalogu
.themesw katalogu domowym.
gnome-shell-common. Mam nadzieję, że wiesz jak...