Aktywne Wpisy

SzejdiSlimSzejdi +765
Cała akcja z Braunem i euforią kucy, którzy odmieniają teraz słowo żyd przez wszystkie przypadki, jako pełne wytłumaczenie tego co się wczoraj w sejmie odwaliło po praz kolejny pokazuje, że jest to środowisko zwykłych przygłupów.
Po pierwsze, tu kompletnie nie chodzi o to, czy Braun zgasił żydowskie świeczki, czy lampki na choince czy cokolwiek innego. Chodzi o to, że typ zachował się jak zwykły przemocowy schizofrenik, który zaatakował fizycznie innych ludzi, pogwałcił
Po pierwsze, tu kompletnie nie chodzi o to, czy Braun zgasił żydowskie świeczki, czy lampki na choince czy cokolwiek innego. Chodzi o to, że typ zachował się jak zwykły przemocowy schizofrenik, który zaatakował fizycznie innych ludzi, pogwałcił

Kolczaneiro +48
Koleżanka z czasów licealnych powiedziała "tak", chwaląc się tym na instagramie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oswiadczyny #heheszki #niewiemjaktootagowac #dupeczkizinstagrama
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oswiadczyny #heheszki #niewiemjaktootagowac #dupeczkizinstagrama

#bindingofisaac
Btw. Zarzuciłem grę parę dni temu, po dziesiątym z kolei failu przy robieniu Super Meat Boy/Bangage Girl. (╯︵╰,)
@Mroczny_Pyton: Ja na szczęście Meat Boya i Bandage Girl mam już za sobą. Jednego zrobiłem tradycjnie (Book of Revelations i kupa szczęścia), a Bandage Girl mając Monster Manual + The wafer + sharp plug + placenta. Dzięki nieskończonemu zdrowiu mogłem
@spatsi: Jeszcze nie mam wszystkich osiągnięć innymi postaciami, nie chciałem sobie zostawiać czystego stresu z The Lost na koniec.
@Ecoo: ... i skończysz z 3x cube of meat + white pony :P
@Mroczny_Pyton: Niestety tak. A najgorsze jest to, że nawet jeśli dostaniesz 4 zwykłych jeźdźców, to i tak nie masz gwarancji, że dostaniesz 4 takie same przedmioty :\