Wpis z mikrobloga

@spatsi Na liczniku 148. Ze 20-30 można odjąć, bo często leciał otwarty w tle. Jako ostatni na The Lost został mi boss rush, który męczyłem z dobre 6h. Ostatecznie udało się go zrobić bez Holy Mantle i Dead Cata - Guppy's Collar wybaczył mi 4 śmierci. Boss rush trwał z 7 min, a jedyny hit ogarnięty został zablokowany przez Infamy. Dużo szczęścia w tym runie.
@Ecoo: Na hardzie, czy normalu? Chyba jak się już zabiorę za Losta, to od razu na wysokim poziomie trudności, nie będzie mi się chciało tego skurczysyna przechodzić dwukrotnie.

Btw. Zarzuciłem grę parę dni temu, po dziesiątym z kolei failu przy robieniu Super Meat Boy/Bangage Girl. (,)
@Ecoo: Nieźle. Ja na razie skupiam się na skompletowaniu osiągnięć dla reszty postaci, The Lost zostawiam sobie na deser. Trochę przeraża mnie gra postacią, która prawie nie wybacza błędów :P

@Mroczny_Pyton: Ja na szczęście Meat Boya i Bandage Girl mam już za sobą. Jednego zrobiłem tradycjnie (Book of Revelations i kupa szczęścia), a Bandage Girl mając Monster Manual + The wafer + sharp plug + placenta. Dzięki nieskończonemu zdrowiu mogłem
@Mroczny_Pyton: Godhead jest za harda. Też od razu podszedłem do tego na hardzie. Też brakuje mi Meat Boya, ale najprawdopodobniej będę resetował Azazelem dopóki w pierwszym Treasure Roomie nie dostanę Book of Revelations/Monster Manual.

@spatsi: Jeszcze nie mam wszystkich osiągnięć innymi postaciami, nie chciałem sobie zostawiać czystego stresu z The Lost na koniec.
@Ecoo: Och, no przecież... Lost ma ten achievement zgoła inny od reszty postaci. A co do SMB/BG, to ja właśnie każdy run z Book of Revalations próbowałem przejść i ŻADEN mi nie wyszedł, ciągle dostawałem alternatywnego jeźdźca, bądź Freda, a obawiam się, że Double Trouble również nadpisuje tryb jeźdźca.
a obawiam się, że Double Trouble również nadpisuje tryb jeźdźca.

@Mroczny_Pyton: Niestety tak. A najgorsze jest to, że nawet jeśli dostaniesz 4 zwykłych jeźdźców, to i tak nie masz gwarancji, że dostaniesz 4 takie same przedmioty :\
@spatsi: Grasz na Macu? Ponoć ten błąd występuje tylko na tej platformie. Na Windzie, jeśli zbierzesz najpierw mięso, to nie pojawi Ci się już bandaż.