@FilozofujacaCalka: I taki weteran internetowy jest zaskoczony, że korwiniści bronią krula? Nie do wiary.
No nie ma co ściemniać afera jest spora, ale atakować się nawzajem o jakieś bzdury typu "news z synem Halickiego wykopałeś a córkę Korwina zakopałeś" to jest szkoła podstawowa. Chyba sprawą bardziej istotną jest jednak wizja państwa, która może zmienić to, że codziennie na mirko jest wpis z pytaniem gdzie lepiej wyjechać: do Anglii czy do Norwegii.
@Cheater: Moim zdaniem Polska nie zmierza w dobrym kierunku i o tym powinno się dyskutować a nie o hipokryzji kuców. Ale to jest mirko więc nie jestem nawet zły.
@Cheater: zgadza się , w szczególności że większość wykopowiczów to w gruncie rzeczy to tępe szesnastolatki podążające za tym kto da im legalną marychę
@Cheater: a mógłbyś mi podać jakiś link ? bo jedyne co widzę to te twoje śmieszkowe wypowiedzi na poziomie gimnazjum jak np "Hipokryzja level:Kuc" albo "TYLKO PALIKOT!" masz tam jeszcze jakąś liste "wiplerjugen" , ale nic godnego uwagi znaleźć nie mogę
No nie ma co ściemniać afera jest spora, ale atakować się nawzajem o jakieś bzdury typu "news z synem Halickiego wykopałeś a córkę Korwina zakopałeś" to jest szkoła podstawowa. Chyba sprawą bardziej istotną jest jednak wizja państwa, która może zmienić to, że codziennie na mirko jest wpis z pytaniem gdzie lepiej wyjechać: do Anglii czy do Norwegii.
Komentarz usunięty przez moderatora
a tak swoją drogą to wiplerek za to krzesełko jakieś konsekwencje ponieść powinien