Wpis z mikrobloga

@Titan_Human: Dodam jeszcze, że w tych mikro co wrzucam, to bardziej promuję siebie, niż sam portal. Nie wrzucam tutaj wszystich materiałów, a raczej te, które dotyczą dużych tytułów/ważnych spraw i są z moim lektorem
  • Odpowiedz
@MerytorycznieNiepoprawny: Nie żebym bronił zarówno portalu jak i gry (nie grałem, a do recki nagrałem tylko głos), ale... Jeśli gra jest faktycznie dobra jak Far Cry 3 to ile powinna dostać? 2/10? Czyli każdy Asasyn (którego nie cierpię) powinien dostać 1/10 bo o zawsze o tym samym, niewiele nowości, na tym samym silniku?

W takich sprawach prowadzi raczej CoD i BF aniżeli FC :P
  • Odpowiedz
@arkadikuss: Nie no spoko, wiem że jesteś tylko lektorem, natomiast co do oceny, skoro gra jest skokiem na kasę, to nietaktem jest jej dawać porządną ocenę. Lepiej dać 5/10 i ew. adnotacje, że jak ktoś nie grał, to może podciągnąć o 2 oczka, ale polecić tańszą i lepszą fabularnie trójkę, bo różnica jest naprawdę minimalna w samej grze, ale w portfelu już jest inaczej.
  • Odpowiedz
@ElCidX: Od czasu do czasu. Cały portal od 4 lat jest tworzony BEZ jakiegokolwiek budżetu (poza początkowym włożonym przez naczelnego - ok.10k golda), nikt nie ma za nic płacone, ekipa składa się z ok. 10 osób, dodatkowo co miesiąc dopłacamy do interesu, aby utrzymać serwer, domeny itd. ;) - że o kupowaniu gier za własną kasę (poza przypadkiem takim jak tutaj: gra za reklamę) nie wspomnę.

Ktoś powie: BIEDA! A
  • Odpowiedz
@arkadikuss: sory ale w---------y masz ten głos :p

i wiem, że nie Ty odpowiadałeś za sam tekst ale cała recenzja w stylu "poczuj się, zbieraj, zrób to i tamto" staje się męcząca do słuchania.

A co do gry, widziałem wcześniej recenzje i zapowiada się dużo gorzej niż 3.

Pozdro!
  • Odpowiedz