Wpis z mikrobloga

@Triplesix: Widziałem ten mecz, to że tłum niemiaszków, którzy od dwóch lat korzystają wybitnie na pomocy sędziego, nie zna przepisów, nie czyni z Vidala brutala. Ogólnie gra gość dość czysto, chociaż twardo i agresywnie. Nie brutalnie.
  • Odpowiedz
@Tehawanka: przeciez nie mowie, ze sa swieci. Moge chyba miec swoja prywatna liste nienawisci, przepraszam bardzo :D

@Slonx: kto korzysta z pomocy sedziego, bez przesady. Kibicuje Bayernowi od dziecka, ale w przeciwienstwie do niektorych kibicow pilki noznej jestem w stanie byc obiektywny i przyznac racje drugiej stronie.

Nie czepiam sie tez samego Vidala bo nie obchodzi mnie dyskusja na jego temat, po prostu nie lubie go za ten
  • Odpowiedz
@Triplesix: Vidal nie zrobił niczego złego w tym meczu. Kibice Bayernu po prostu nie darzą go sympatią, delikatnie mówiąc, po tym, jak Bayern oferował za niego dobre pieniądze, on sam deklarował chęć przejścia do stolicy Bawarii, a potem w ostatniej chwili wybrał Juventus. Kibice nie lubią takich akcji i o to się rozchodziło a twarda gra Chilijczyka to tylko dorabianie ideologii poparte nieznajomością przepisów.

Bayern natomiast korzysta jak najbardziej z
  • Odpowiedz
@Kutasiarz: cho na solo Kutasiarzu :> ten mecz byl tak dawno ze pamietam z niego tylko kilka zdarzen, poza tym jak sie jedzie na mecz w Monachium to wiaze sie to z piciem duzych ilosci piwa co nie wspomaga pamieci. Mimo to, po Twoim poscie nie wiem co jebnal :D
  • Odpowiedz