Aktywne Wpisy
zalmicie +19
Ciagle mam beke, ze lemingi nie glosowaly w referendum bo Tusk im tak powiedzial.
Jaki macie z tego pozytek, ze nie zaglosowaliscie? Nie mialo to zadnego wplywu na wynik wyborow.
Nieprzekroczenie 50% daje tylko wieksza swobode kolejnej wladzy, zeby lawirowala wokol tych tematow.
You played yourself.
#wybory
Jaki macie z tego pozytek, ze nie zaglosowaliscie? Nie mialo to zadnego wplywu na wynik wyborow.
Nieprzekroczenie 50% daje tylko wieksza swobode kolejnej wladzy, zeby lawirowala wokol tych tematow.
You played yourself.
#wybory
tuzq +5
W ramach ciekawostki - znajomy brał teraz BK2% w aliorze. Średnie zarobki mu wyszły 3330 netto (<26 r.ż. a więc cały czas na pit zero) dostał 250 tys w aliorze. Wkład 180k, cena nierucha 430k, Kraków.
Decyzja przyszła w niecałe półtorej miesiąca. Oferta własne M w wielkim mieście II gdyby ktoś myślał że nie ma zdolności warto próbować do Aliora bo w niektórych bankach stwierdzili że w ogóle nie ma zdolności (!)
Decyzja przyszła w niecałe półtorej miesiąca. Oferta własne M w wielkim mieście II gdyby ktoś myślał że nie ma zdolności warto próbować do Aliora bo w niektórych bankach stwierdzili że w ogóle nie ma zdolności (!)
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.anddev.polishairpollution
PS. Szkoda, że 10 lat temu nie mieszkałeś w Bytomiu :)
@babar: ja #!$%@?ę, mam nadzieję że ludzie o takim podejściu wymrą
i to szybko
@babar: trollujesz czy poskąpiło ci mózgu?
@babar: bardzo mi przykro, że obracasz się wśród intelektualnie poszkodowanych ludzi
Niestety w całym kraju jest podobnie, ale tylko w Krakowie coś się z tym robi.
A jak nie słyszałeś o tym co w Krakowie się robi, aby walczyć ze smogiem to chyba za wiele o tym
Dokładnie tak samo mogę odpowiedzieć. Jakoś wybiórczo przeglądasz te odczyty, jeśli nie widzisz, że Kraków przoduje w przekroczeniach norm, a pojedyncze
Na Alejach w Krakowie też za wiele pieców nie ma, a zapylenie średnie jest zdecydowanie największe w mieście. Z resztą sprawdź średnie wyniki za miesiące maj-wrzesień, kiedy już nikt prawie nie ogrzewa, a na alejach nieraz wciąż są normy przekroczone.
Zakaz węglem wciąż obowiązuje, dopiero
@wjtk: czyli mamy 10krotkie za wysoką jakość?