Aktywne Wpisy
youknowthisxd +134
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
lukija +11
już jestem prawdziwą panią domu
Ja zaś mówię - chowaj swoje dziecko tak, aby swym postępowaniem wzbudzić w nim szacunek do siebie. Nic nie jest wart szacunek i posłuszeństwo wymuszone. Każde dziecko kiedyś dorośnie i zrozumie...
#toksycznamatka
@xSQr: przecież to system niewolniczy to normalne że uderza w maluczkich.
Komentarz usunięty przez moderatora
@xSQr: bzdura i kościelna propaganda. Matkę i ojca, którzy byli katami albo niedorobionymi dużymi dziecmi nikt nie będzie czcił. Generalnie dużo tych aktualnie używanych przykazań zostało wymyślonych przez żydów na pustyni, gdzie jak wiadomo warunki są ciężkie a ludzie starsi stanowili balast w czasie wędrówki, to im Mojżesz wymyślił prawo, żeby trzymać plemię w ryzach i porządku i żeby nie zostawiali starszych na śmierć.
Czyli co - wystarczy urodzić, ale potem można już lać, a dziecko i tak ma czcić rodziców?
A co do "boskich praw" to poniekąd brzydzę się ludzi, którzy postępują etycznie tylko z powodu jakichś tam przykazań. Dobre postępowanie powinno być ugruntowane przez własne przemyślenia i zrozumienie, że coś jest złe albo dobre
@Izdeb: I to mi się podoba ;)
Ale była inba a że ja kontaktów z moim ojcem za dobrych nie mam więc poszło mi jeszcze bardziej w nerwy. Awantura na całą klasę, do wychowawczyni, do dyrektorki. Nie zmieniłem zdania, na szacunek