Aktywne Wpisy

klamovsky +2
Czy 54m2 na dwie osoby to już git metraż czy chów klatkowy? #nieruchomosci #kredythipoteczny

Wczoraj na wypoku przeczytałem, że mieszkanie w mieście wojewódzkim nie jest dla zwykłych szaraczków tylko specjalistów, programistów itd, reszta przecież może mieszkać w powiatowych jak im się ceny nieruchomości nie podobają.
I tak się cały czas zastanawiam, kto takich specjalistów i programistów obsłuży w sklepie? Kto posprząta im biuro? Kto wywiezie śmieci? Kto ugasi im kurnik deweloperski w razie pożaru?
Wszyscy zostańmy programistami, kupmy po parę kurników i wynajmujmy je sobie nawzajem,
I tak się cały czas zastanawiam, kto takich specjalistów i programistów obsłuży w sklepie? Kto posprząta im biuro? Kto wywiezie śmieci? Kto ugasi im kurnik deweloperski w razie pożaru?
Wszyscy zostańmy programistami, kupmy po parę kurników i wynajmujmy je sobie nawzajem,

#gorzkiezale
Z myszek A4 Techa korzystam już od wielu lat i jestem zadowolony. Zazwyczaj wytrzymują około dwóch lat i niedawno kupiłem w promocji Bloody v4.
Ja też zawsze z nich korzystam, stąd zaskoczenie, że nie działają... zwłaszcza klawiatura... Myszka - takie rzeczy się zdarzają, sensor w transporcie się odpiął czy uszkodził. Trudno się mówi.
Ale klawiatura to ewidentnie wina niedopracowania, chociaż może też coś innego.
Wstrzymam się z ocenami - zobaczymy co jutro będzie w sklepie (ewentualnie po reklamacji).
Kupiłem w Xcom (G. Korona)
@grzemach: Chyba X-Kom w Echo ;P
Od paru lat jadę na klawiaturach w laptopach, ale wcześniej miałem A4Tech G800, podobał mi się chociaż wszyscy krytykowali tę klawiaturę :(
Aktualnie mam km-720 - rewelacja. zapłaciłem grosze, a dużo lepsza niż klawiatury za 80 zł (kupiłem i oddawałem)