Wpis z mikrobloga

@jack-lumberjack: Śmiesznie się na to patrzy z perspektywy czasu. Sam klip który podesłałem ma juz ponad 8(!) lat, a pamiętam jak by to było wczoraj jak przychodziło się o 21 z boiska do domu, szybka kąpiel i na tsa bo siege rzecz święta.

Kiedyś było łatwiej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@jack-lumberjack: to Ci powiem, ze za czasow c1-c6 robienie ssc to bylo marnowanie czasu :) do ssb trzeba bylo miec cry b i w tygodniu bez mammona to byl najlepszy interes bo malo ludzi ogarnia cala strategie rozwoju crafta na pierwszy miesiac. bardzo czesto zaczynalem grac craftem jako glowna postacia i zawsze konczylo sie tak, ze moj klan klikal A grady, a ja na rynku skupowalem pierwsze S grady i nie
@jack-lumberjack: Było grane. Ehhh, wspominam te czasy gdy potrafiłem farmić jakieś pierdoły w stylu EWC. To było tak dawno, a jednak czuję że gdybym mógł wrócić do dawnych ludzi, na dawny serwer w dawnej wersji gry, to wciąż bym się zagrywał.
@jack-lumberjack: Pamiętam jak był kiedyś event świąteczny z choinkami. Siedziałem w giran i sprzedawałem itemy do zrobienia choinki. Jako niski lvl jarałem się strasznie zarobionymi 3kk. To były czasy.

Teraz mam Star Wars z mmo. Czasem sobie usiądę, polecam.