Wpis z mikrobloga

@cherryq: ogolnie beka ze spidersweb, ale recenzja niezla. Raczej sie zgadzam, na poczatku swietnie, łał wielkie rzeczy, pozniej chwile zastoj, a teraz jak mamy ekipe na mirko i gramy rajdy to jest swietnie, nie moge sie doczekac dlc, ktore wyjdzie za kilka dni
@maciekpod: mam wrażenie że niewiele zrobimy za pierwszym razem, bo to będzie wyglądało gorzej niż pierwszy vog ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale Datto ma wydać jeszcze przed dodatkiem poradnik jak przejść rajd. no i są jeszcze pogłoski, że trzeba zrobić całe story i strike'i żeby odblokować rajd :D
@maciekpod: wszystko prawda, gre ratuje przyjemnosc strzelania i zabijania, podobny styl gry do halo. Boli mnie jedynie ilosc misji, tzn etapow. Grindujemy te same, podobne lolacje. Jak na czas tworzenia, koszta, firme, wydawce to gra jest uboga w planety, przeciwikow, typow granatow,itp. Daje jej 6+/10
@maciekpod: Wiadomo ze esencja gry jest coop/multi ale sama gra jest niskich lotow - co z tego ze sie gra fajnie (obok FC4 i CoDAW a najwiecej czasu spedzilem w Destiny). Wiadomo ze w takich grach lvle powtarza sie setki razy. Nie wiem jak wypada D3 bo nie gralem ale duzo czasu spedzilem przy serii Borderlands, i jak dla mnie BL2 (bez DLC) jest duzo wiekszy niz Destiny. Wszystkiego jest malo