Aktywne Wpisy
farbowanylisek +615
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
oficjalniemartwa +201
Następne szarlatany, które nie powinny się rozmnażać
Cały myk polega na tym, że oprócz tej mieszanki ziół, na plecy nakłada się mąkę wymieszaną z miodem. Efekt: papka się roluje i wygląda wtedy jak białe robaczki. Pelikany łykają i biznes się kręci.
W komentarzach więcej hitów xD
#bekazpodludzi #patologia
Cały myk polega na tym, że oprócz tej mieszanki ziół, na plecy nakłada się mąkę wymieszaną z miodem. Efekt: papka się roluje i wygląda wtedy jak białe robaczki. Pelikany łykają i biznes się kręci.
W komentarzach więcej hitów xD
#bekazpodludzi #patologia
Jak zatrzymać przy grze mobilnej graczy żeby nie odinstalowywali jej szybko? Co musi taka gra posiadać? Najlepszy byłby motyw taki żeby gra stała się coś w rodzaju "Na wszelki wypadek" czyli taką, którą byś trzymał w telefonie zawsze. Ja mam taką grę, którą zawsze trzymam na tablecie, na czarną godzinę, jakby zabrakło prądu, internetu i bardzo by mi się nudziło, a jest to OpenTTD.
#gamedev
No i weź pod uwagę sam rynek gier mobilnych. Gry są w głównej mierze darmowe, więc miliony osób
Czyli jak ktoś napisał wyżej, proste zasady, trudna rozgrywka (łamigłówka).
Co do reVoid, które miałem, pograłem i odinstalowałem (zaznaczam, że to tylko moje odczucia):
- gra jest wbrew
1. Niezbyt dokładne sterowanie w połączeniu z szybkością meteorytów sprawia, że gra naprawdę jest trudna. Sterując strzałkami astronauta posiada lekką bezwładność, która jednak jest wystarczająca, aby wywołać uczucie,
@TadeuszSynZygmunta: cycki i przemoc ( ͡° ͜ʖ ͡°)