@Ave2: Nie wiem, z pasażerami mają ruszyć 14 grudnia, teraz nie wiem nawet co robił w Gdańsku. Po prostu zobaczyłam go jadąc tramwajem i pobiegłam sobie popatrzeć.
@kobietanawykopie: mi się udało na 16 grudnia ogarnąć bilet na Pendolino do Wawy z Gdańska na 1 klasę za 69zł. Tak że już ledwo śpię po nocach z emocji ;)
@tomash-pl: eee, jednak nie kupię, już nie ma promocyjnej oferty z tego co widzę, a parę dni temu jeszcze była. no nic, sprawdzę jeszcze późniejsze terminy.
@tomash-pl: No właśnie zastanawiam się jak to działa, bo widzę, że na 27 grudnia jeszcze są te najtańsze bilety, ale na 20 grudnia już są w cholerę drogie.
@kobietanawykopie: miałem na myśli "kupuj w weekend" a nie "kupuj na weekend"... Na PKP.pl jest tak, że jak kupujesz bilet (na dowolny dzień) w weekend, to jest jakaś promocja, chyba "Weekendowe szaleństwo" się nazywa i po prostu jest znacznie taniej niż jakbyś kupowała bilet w poniedziałek albo czwartek ;)
1. JA
#gdansk #pendolino #piotszakstyle
@tomash-pl: zrozumiałam, po prostu posmutnialam, że na ten weekend, o którym myślalam wcześniej już się ceny pozmieniały. w weekend sprawdzę.