Aktywne Wpisy
Wykop24h +909
Panowie wpis spadł z mikrobloga.
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
77023 +3
Jak wyżej
- Choroszcz 27.5% (99)
- Tworki 18.6% (67)
- Dziekanka 5.0% (18)
- Świecie 10.6% (38)
- Lubliniec 5.0% (18)
- Abramowice 7.8% (28)
- Kocborowo 6.9% (25)
- Lubiąż 3.1% (11)
- Broniewskiego 0.6% (2)
- Inna, napisz w komemtarzu 15.0% (54)
#krakow #4konserwy #polityka #marsz #malopolscypatrioci #narodowcy #stanwojenny #jaruzelski
@karolgrabowski93: Myślę, że plakaty z Jaruzelem już powinniście sobie odpuścić. Polskiej prawicy, środowiskom narodowym, podziały są teraz najmniej potrzebne. Bo można więcej stracić niż zyskać. To delikatny temat, do końca nie wyjaśniony. Mam na myśli "wejdą nie wejdą" Nadal głosy są mocno podzielone. Ponadto środowiska katolickie nie tolerują deprecjonowania zmarłych, jakimi by nie byli za życia. Zważywszy na postawę Jaruzelskiego przed śmiercią.
Nie bronię Jaruzelskiego,