Wpis z mikrobloga

#biedronka #cebulastory #cebuladeals czyli poradnik w strlu wykopowiczów "Jak wyruchać Portugalię na 3 grosze" legenda 1złoty polski=1 cebulion 1 grosz polski 1 szczypiorek

Idż do sklepu i kup kilka produktów spożywczych opartych na bazie chmielu +kilka przekąsek opartych na bazie cukru

podejdź do kasy i usłysz kwote xx cebuliopnów i 98 szczypiorków

nie mniej drobnych rzuć z nonszalancją banknot NBP myślać sobie jak mudżiny z #ferguson zaraz bęndzie inba shiiiet

usłysz-czy ma pan 2 szczypiorki?

nie mam psze pani kasjerki

a czy mogę być panu winna?/(i pani kasjerka zamyka kasę i zaczyna kasować następnego kilenta nie czekając na odpowiedż wedle niej oczywistą)

NIE!(domyślnie nie i c--j a jak wiecie nie nie oznacza nie ale nie i c--j oznacze nie i c--j)

na co pani kasjerka z wdziekiem krowy oddającej mleko do automatycznej dojni odwraca swe cielece oczka któe urosł i pyta z niedowierzaniem -nie mogę być winna?

NIE!(nie i c--j etcetera) kiedyś mi brakowało(rzeczę do dziewoji z pipidówy)4 grosze i mi nei sprzedaliscie,kiedyś mi brakowało 2 i mi .......... NIE(i c--j) proszę oMOJE 2 grosze

pani kasjerka z otwiera kasetkę wręcza mi z miną ratlerka próbujacego wysraćpestkę od brzoskiwni 5 groszy i rzecze -proszę xD teraz będzie 3 wiecej

dziękuje (prawie dziewoji)w ten sposób Polska siewzbogoci a nie jakaś Portugalia!i odszedłęm z minawygrywa bo 3gr piechotą nie chodzi! #tylewygrac

tl:dr

jebią mnie opinie nazigrammar i cweluchów co powiedzą ze jestem złośliwa k---a ,bo nie chodzi o 2,3,4 gr ale o zasady jako rzecze starew przysłowie JAK KUBA BOGU TAK BÓG FIDELOWI!

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qubeq: ee chu jw plusy,ale szmata sięzapytałą i odwróciła i zaczęła kasować dalej k---a...........to mnie ubodło.a serio jak nie mam kilku groszy to nie zebram. bo wiem jak sie skonczy w stonce .....
  • Odpowiedz