Aktywne Wpisy
josb515 +933
Rozpocząłem/am poważną naukę języka polskiego.
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
czykoniemnieslysza +249
Promował szczepionkę i chciał cenzury internetu, teraz szuka czterdziestu płci w przyrodzie
#bekazlewactwa
#bekazlewactwa
wśród wystawców będą między innymi:
- Pierce of Cake
- Hot Ball
- Arif.pl
- California Skateshop
wśród artystów będą między innymi osoby ze studia:
- Rock'N'Roll and Piercing Warszawa, Katowice
- DirtyLustStudio
- Azazel
- Primitive Tattoo
- Kult Tattoo
- Jazz-Tattoo
- Theatrum Symbolica Tattoo Studio
- Małpy w Cyrku
- Blackstar Studio
- 9th Circle
- Juniorink Najgorsze Studio W Mieście
- Szerytattoo
i wiele, wiele innych, w tym artyści spoza Polski.
jedną z atrakcji będzie możliwość wytatuowania skórki od banana pod okiem Banana-Ink, by sprawdzić, jak to jest posługiwać się maszynką.
bilety są w cenie:
dwudniowy karnet w przedsprzedaży - 50 złotych
dwudniowy karnet w dniu konwentu - 65 złotych
jednodniowy karnet w przedsprzedaży - 30 złotych
jednodniowy karnet w dniu konwentu - 40 złotych
dzieci do lat 13 wchodzą za darmo :)
więcej informacji na temat konwentu na oficjalnej stronie imprezy: http://tattooconvention.waw.pl
#warszawa #tattoo #tatuaze #tatuazboners #warsawtattooconvention #sscherzosoup
dzieci nie powinno się wpuszczać do takich miejsc, gdzie promuje się takie dziwactwa
racjonalizm
kościół
wg definicji ty jesteś frustrat
@studentskyyy: jestem sfrustrowany, bo ludzie propagują jakieś odchylenia i krzywdzą młode umysły jakimiś dziwadłami
przenieś swoje wywody na karachan czy skąd tam przyszedłeś, bo mnie się nie chce czytać Twoich mądrości.
@studentskyyy: to dobrze, że jesteś normalny
@KurtGodel: Towarzystwo poszukujących prawdy jest nieskończenie lepsze niż tych, którzy wierzą, że ją znaleźli.