Aktywne Wpisy
bashhenergy +688
Hej mirki,
Wrzucamy premierowo szybkie #rozdajo niedstępnego nigdzie indziej nowego, innowacyjnego produktu Bashh!® Energy Sniff.
Co to jest Bashh!?
Bashh® Energy Sniff, to unikalne połączenie rzadkich, egzotycznych ziół, tauryny oraz kofeiny, zapewniające pełne skupienie i energie, zawsze wtedy, kiedy tego potrzebujesz. Dzięki starannie dobranym składnikom oraz stosowaniu donosowemu – gwarantuje natychmiastowy przypływ dzikiej energii! Wciągnij dziką moc natury!
Zalecamy stosowanie porcji wielkości ziarna grochu, usypanej na grzbiecie dłoni. Porcje należy wciągnąć
Wrzucamy premierowo szybkie #rozdajo niedstępnego nigdzie indziej nowego, innowacyjnego produktu Bashh!® Energy Sniff.
Co to jest Bashh!?
Bashh® Energy Sniff, to unikalne połączenie rzadkich, egzotycznych ziół, tauryny oraz kofeiny, zapewniające pełne skupienie i energie, zawsze wtedy, kiedy tego potrzebujesz. Dzięki starannie dobranym składnikom oraz stosowaniu donosowemu – gwarantuje natychmiastowy przypływ dzikiej energii! Wciągnij dziką moc natury!
Zalecamy stosowanie porcji wielkości ziarna grochu, usypanej na grzbiecie dłoni. Porcje należy wciągnąć
rzzz +26
Od paru lat robię w software hausie, jakieś 150 osób w całej PL, kilkanaście projektów dla różnych klientów. Różne branże, różne kraje (głównie UK, Norwegia, Szwecja, ale nie tylko), różne technologie. Generalnie spora dywersyfikacja przychodów.
Jeszcze dwa miesiące temu, wszystko było gitarka, wyniki się zgadzały, ludzie bez projektów spokojnie sobie grali w CSa, sielaneczka jak to w IT. Ale w ostatnich kilku tygodniach wszystko zaczyna się wywracać. Klienci nagle chcą obniżek stawek,
Jeszcze dwa miesiące temu, wszystko było gitarka, wyniki się zgadzały, ludzie bez projektów spokojnie sobie grali w CSa, sielaneczka jak to w IT. Ale w ostatnich kilku tygodniach wszystko zaczyna się wywracać. Klienci nagle chcą obniżek stawek,
Kolejna recką będzie London Porter z browaru Fuller's czyli po prostu porter, na ratebeerze klasa sama dla siebie ma 100/100 ! Druga butelka poszła na leżakowanie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ekstrakt: 13,3%
Alkohol: 5,4%
Kremowa 2cm piana, puszysta, długo zalegająca i pada do takiego ringa. Piwo ciemne z rubinowymi refleksami.
W zapachu słodowe, kwaskowe i potężna gorzka czekolada mieszająca się z kawą. Do tego super paloność i czarne owoce.
Wysycenie średnie może wysokie ale mimo to pasuje tutaj.
W smaku jest dobrze albo i lepiej ! Na początku słodkawy potem wchodzi kwaskowość charakterystyczna dla tego typu stylu. Potem uderza nas kawa i czekolada wzajemnie przenikające do tego w tle gra fajnie zaznaczona paloność. W finiszu jest przyjemna goryczka nie za wysoka raczej pomiędzy niską a średnia połączona z czekoladowoscią, która wraz z postępem czasu zamienia się w kawowość i takie wygładzenie przez laktozę czuć tu nalot takiego finiszu z milk stouta zdecydowanie kojarzy mi się z Herą @BrowarOlimp .
Bardzo dobry porter polecam spróbować bo nie piłem lepszego ;)
Za butelkę 0,5l musimy wydać 9,50zł
@integra: jak zalatwic sobie znizki? u mnie zydy w sklepie nie chca mi dac, tlumacza, ze jak dostane rabat to on nawet na zero nie wyjdzie, klamia lachudry #!$%@? :/