Aktywne Wpisy
jabol6000 +585
Ryksa +5
Czy brak samochodu u faceta to red flag? Ma prawko, ale co mi po nim. Każdy poprzedni miał samochód i zabierał mnie na randki za miasto. Muszę wszędzie jeździć komunikacją, robię to już do pracy. Lubie jeździć tramwajami i pociągiem, ale tak dziwnie, facet powinien mieć auto, choćby miało stać na parkingu. To jednak jakiś status dorosłości
To znalezisko mnie zmotywowało, by znowu spróbować http://www.wykop.pl/link/2256734/dolnoslaski-rekordzista-w-ilosci-oddanej-krwi-119-03l
Próbowałem już dwa razy i za każdym razem coś było nie tak, że mam za niskie ciśnienie czy coś w ten deseń... macie jakieś protipy, co robić by można było bezproblemowo krew oddać? Jestem zielony w temacie. :D Jakoś tak mi głupio znowu iść, czekać w kolejce i znowu dowiedzieć się, że nie da rady.
Kawy lepiej nie pić rano a wypić w stacji jeśli ciśnienie będzie niskie. Z pytaniami możesz mnie wołać ;)
- lekkie, ale pożywne śniadanie
- wyspać się
- solidnie się nawodnić
- opcjonalnie kawa już w stacji krwiodawstwa (u mnie bezpośrednio przed oddaniem dostaje się żeton do automatu z kawą i batonika)
wyniki poprawiły się znacznie po siłowniᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
zawsze bylem chudzielcem, po przybraniu kilku kilo masy, ciśnienie mam książkowe ;)