Aktywne Wpisy
Qontrol +90
Znalazłem w garażu z 5 pudeł z płytami CD.
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Plonacawyplata +757
Od 2 latach jestem na emigracji w #kanada właśnie jestem w trakcie rozpoczęcia budowy domu i tak sobie pomyślałem, że może byłby ktoś zainteresowany jak przebiega tutaj cały ten proces. Jak wyglądają koszty, krok po kroku spotkania z deweloperemi, projektantami, wykonawcami itd. Cały proces powinien zakończyć się za jakieś 5-6 miesięcy więc mógłbym krok po kroku wrzucać Wam aktualizację jak z dziury powstaje nasz wymarzony dom z kartonu.
#emigracja #dom #budownictwo #
#emigracja #dom #budownictwo #
Tak sobie myślę, że jutro między 20 a 22 zagramy sobie muzykę #rock.ową i #metal.ową, której się słuchało w gimbazie i wczesnej licbazie, czyli #gimborock i #gimbometal :D
Audycja absolutnie nie będzie miała na celu wyśmiewanie czy cokolwiek w tym guście, raczej chodzi mi o sentymentalną podróż do przeszłości :)
Skąd pomysł? A no bo niedawno w audycji @max1m0- słuchacz @leworwel wysyłał propozycje typu SOAD i Pantera i tak jakoś wyszło :D
To co, pomożecie? Sugestie wysyłamy standardowo na pw, 1 lub 2 kawałki mieszczące się w 10 minutach.
Fajnie by było, jakby propozycje pochodziły z zakresu lat od 2000 do 2010 :>
#wykopfm #gawrafm #niedzwiedziowaniezkucowica #radjo
ʕ•ᴥ•ʔ
ps. pic related :D
#ejejej co ta @PyraPrzeznaczenia tyle plusów daje :D
Co do rocka - ja do rocka nim nie mam, lubię (zwykle stary rock, nowy rzadko jest dobry), ale po prostu audycje mieszane rocka
Nie neguje, SOAD mi się bardzo kojarzy z czasami gimbazy czy licbazy... ale już wtedy miałem raczej niezłe pojęcia co i jak o metalu i SOADa nigdy nie słuchałem, nie licząc czasu jak chciałem wiedzieć z czym mam do czynienia. A
Co do Slayera się generalnie zgadzam, sama z siebie raczej nie słucham, czasem jak gdzieś przypadkowo się zadzieje to sobie myślę "łoooo SLEJER KURCZĘ" i to wszystko. Sentyment mam, bo koledzy kuce słuchali ;) A co do samego Systemu to trochę mnie dziwi, że piszesz, że jest aż tak źle. Znalazłabym chyba kilka gorszych zespołów ;) Po prostu Ci powiem, że szanuję Twoje zdanie, ale
@johndoe111: kogo masz na myśli?