Aktywne Wpisy
hitsmer +1175
Ostrzegam wszystkich przed @Kami123x
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić
Nupharizar +321
Napisałem na jakiejś gówno stronce na fb, że dziecko sexmasterki popełni samobója, jak rówieśnicy dowiedzą się, czym zajmowała się jego matka. Taką wiadomość dostałem na priv xD
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
#tyleprzegrac #jutrodopracy #zombie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Mam tam internet, mogę oglądać filmy i czytać. Teraz jak się zamieniłam i pracuję na rano to jeszcze mam co robić, ale zazwyczaj pracuję wieczorami i to sama! Z jednej str spoko, bo ja lubię pracować sama i być sama ale z 2 strony czasami by się do kogoś chciało
Zawsze prowadziłam "nocny tryb życia" ale bez przesady. Teraz to ja chodzę nad ranem spać :D Ludzie... Próbowałam nie odsypiać po pracy, położyłam się po 20 i wstałam po północy :D Innym razem też nie odespałam w dzień i połozyłam się po 22 i nie mogłam zasnąć :] Im bardziej zmęczona jestem tym bardziej mam kłopoty ze snem.