Dobry mirki, tak jak wcześniej pisaliśmy dzisiaj robimy #rozdajosteam #rozdajo #gry , do zgarnięcie będzie #bioshock (3 części w jednym kodzie) na #steam oraz #rememberme, również na platformę Pana #newella ( ͡°͜ʖ͡°). Mamy do rozdania po jednym egzemplarzu każdej ze wcześniej wymienionych gier.
Co trzeba zrobić? Przesłać w komentarzu poniżej zdjęcie swojego komputera i napisać nad nim którą grę z tych 2 chciałoby się otrzymać. Czekamy do 22, dwa najbardziej zaplusowane zdjęcia (po jednym dla bioshocka i remember me) wygrywają. Enjoy.
@Felonious_Gru: to jest mój #pcmasterrace. Chciałem napisać na kartce, że chce Bioshocka, ale niestety Frytkownice nie potrafią pisać po kartce więc wrzucam zdjęcie komputera z Hefalumpem w środku (。◕‿‿◕。)
@FabrykaKluczyPL: Przecież to jest jawne kłamstwo. Oni nie dorabiają żadnych kluczy. Złamał mi się klucz od kłódki rowerowej i powiedzieli mi, że go nie wyrobią mi nowego. Na co komuś fabryka kluczy\, która nie robi kluczy. Osobiście uważam, że to jakaś pralnia pieniędzy i prokuratura powinna się tym zająć. Ja tego tak nie zostawię.
Co trzeba zrobić? Przesłać w komentarzu poniżej zdjęcie swojego komputera i napisać nad nim którą grę z tych 2 chciałoby się otrzymać. Czekamy do 22, dwa najbardziej zaplusowane zdjęcia (po jednym dla bioshocka i remember me) wygrywają. Enjoy.
Komentarz usunięty przez moderatora
To jest Albert. Albert jest komputerem. Bardzo chciałby Bioshocka (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora