Aktywne Wpisy

Fosfofruktokinaza +139
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
źródło: IMG_5307
Pobierz
JaZestarym +121
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@mentosh: Bronisz bo sadzisz ze ladna jest czy co? Bo to bardziej stuleja niz stwierdzenie faktu ze jest ona pustakiem.
@Chaczins: uroda tu nie ma nic do rzeczy. Po prostu śmieszy mnie takie p---------e "o patrzcie pustak, nazywajmy ją k---a i hejtujmy". To jest jej kwestia, a w jej wieku większość dziewczyn jest taka. Nie macie swojego zycia, ze musicie ciągle do niej zaglądać? A ona zbija sobie na Was atencję.
Po co jej ta atencja na jakims internetowym portalu?
Po co ujawnia tu intymne fakty z zycia, piszac cos co moze innego uzytkownika takze dotyczyc w sposob intymny?
Chyba miałes mało do czynienia z nastolatkami.
Reprezentujesz teraz wiekszy poziom mentalnego zjebizmu akceptujac jej nastoletni pustostan niz Ci wszyscy ktorzy slusznie ja jada rowno. Znam wiele nastolatek ale takich pustakow nie. To jest wbrew ludzkiej