Wpis z mikrobloga

Ta cała Pitrasia jest bardziej charakterna i ma więcej jajec niż 3/4 męskiej części tego p---------a. Gawiedź się zleciała i się spuszcza nad czyimś życiem. Kółko p---------j wzajemnej adoracji pod wezwaniem Zaciśniętego napleta. Beka, jeszcze jakaś parówa mówi że był pod lokalem widział tą laskę i teraz strasznie żałuje że nie krzyknął "usuń konto!!!" no k---a bohater. Nie miał byś na tyle jajec a nawet jeśli byś to wydukał to panna zgasiła by Cię jednym zdaniem
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dlugi87: Ale jesteś debil. Generalnie to chodzi bardziej o sam fakt, że daje przyzwolenie stulejarzom z wykopu na takie wtrącanie. G---o mnie obchodzi czy się p------i czy nie bo to jej sprawa. Ale po co aż tak się dzielić naprawdę intymnymi rzeczami wiedząc, że nie jest się już anoninowym.
  • Odpowiedz
@ochkasia: Czytanie ze zrozumieniem to wiedza wyciagnieta z podstawowki. Liczylem ze kazdy to przebrnal.

@mentosh: Bronisz bo sadzisz ze ladna jest czy co? Bo to bardziej stuleja niz stwierdzenie faktu ze jest ona pustakiem.
  • Odpowiedz
Bronisz bo sadzisz ze ladna jest czy co? Bo to bardziej stuleja niz stwierdzenie faktu ze jest ona pustakiem.

@Chaczins: uroda tu nie ma nic do rzeczy. Po prostu śmieszy mnie takie p---------e "o patrzcie pustak, nazywajmy ją k---a i hejtujmy". To jest jej kwestia, a w jej wieku większość dziewczyn jest taka. Nie macie swojego zycia, ze musicie ciągle do niej zaglądać? A ona zbija sobie na Was atencję.
  • Odpowiedz
@mentosh: I odpowiedz mi na dwa pytania tylko, aby wyjsc z twarza z tego co piszesz:

Po co jej ta atencja na jakims internetowym portalu?

Po co ujawnia tu intymne fakty z zycia, piszac cos co moze innego uzytkownika takze dotyczyc w sposob intymny?
  • Odpowiedz
@mentosh: Widze ze braklo argumentu. Nasteonym razem jak Ci stara baba w tramwaju zacznie sapac nad glowa ze ona chce AKURAT TO MIEJSCE dla swoich toreb, usmiechnij sie i pomysl -"No przeciez to normalne w tym wieku", stan i jej ustap.

Reprezentujesz teraz wiekszy poziom mentalnego zjebizmu akceptujac jej nastoletni pustostan niz Ci wszyscy ktorzy slusznie ja jada rowno. Znam wiele nastolatek ale takich pustakow nie. To jest wbrew ludzkiej
  • Odpowiedz
@Chaczins: szczerze mówiąc mam w------e bardzo głęboko w to co było między nią i kimstam, tak samo i w nią. ale nazywanie k---ą i przezywanie tego jak małe dzieci to tylko dowód na to, ze nie macie swojego zycia i wczuwacie sie w jej byłego stulejke.
  • Odpowiedz
@Chaczins no czytam ze zrozumieniem mikro i wpisy tej dziewczyny nie odbiegają od wpisów innych mirków, nie wiem, czy to ci jakoś zaburzyło światopogląd? że są różni ludzie na świecie, różne kobiety, o zgrozo UPRAWIAJĄ S--S? .
  • Odpowiedz