Wpis z mikrobloga

ło #!$%@?, to tak jak na mobilnych gierkach :P

I just found out (by playing) that there are missions it tells you you cannot currently do, but may be able to purchase a melee/HP/stealth boost that lasts 3 minutes for real life fucking money. Un-fucking-believable. They even have the gall to offer a "premium" stat boost that lasts for 5 minutes for just a little bit more money. Done. I'm done.

#gry #assassinscreedunity

http://www.reddit.com/r/PS4/comments/2lzwor/assassins_creed_unity_has_tarnished_the_series/
  • 24
a ja ogólnie teraz gram w WD i jest całkiem ok :P Wiadomo, że nie wygląda tak jak na fejkowych materiałach ale jak dla fana sandboxów to jest spoko :)

@Zioman: na xboxie wygląda koszmarnie, gameplay jakoś mnie nie wciągnął - zrobiłem chyba z 6 misji i leży... Jak dla mnie. Jedyny plus to pościgi - są fajne.

@plnk: no widzisz, nie zauważyłem.
Ubi ląduje na liście developerów, których gry będą piracone dla zasady. :p Nawet nie grać, tylko nabijać statystyki na torrentach i warezach. :p

@plnk: a może dali te mikropłatności, żeby zachęcić piratów do korzystania z nich :V
@Zioman:

"The graphics: what the fuck? "

" the majority of the time it's a crowd of people standing around in a grid shape or walking in straight lines on set paths. It's underwhelming and unnecessary. Framerate takes huge dips (down to maybe 5 FPS) in certain areas while climbing and when in crowds. "

"You know what bugs me the most (graphically), though? The hair. Hair looks AWFUL in this
@Zioman: gdzie te czasy gdy od takich rzeczy były kody? Chyba się wyjaśnia czemu w nowszych tytułach ich nie ma - teraz można zamiast ukrytych bonusów dodać milion DLC z rzeczami, które już są schowane w plikach (jak np. wozy w Dircie 3, z którymi można się ścigać, a które są w płatnych paczkach, niedostępnych zresztą przez GFWL) albo teraz nawet zamiast kodów na lepsze statystyki i bronie, płatne przyspieszacze...
o żesz ... włączyłem filmik i to promocyjny jakiś z tego assassina .... i .... co za bieda == .

jestem na 3 minucie i zobaczyłem już i to na materiale promocyjnym masę błędów i niedoróbek

gra zaczyna się od 2 minuty.

2:12 - "no narrow paths or level design are forced upon you, you make your own opportunities" - wcale nie taka dowolność, zamiast jednej max dwóch dróg masz parę