Aktywne Wpisy

PiersKurczaka +23
No mam depresję i co z tego, jak to nikogo nie obchodzi. Moja ex też nie rozumiała, co w ogóle jest śmieszne, bo sama miała takie problemy z łbem. Ale widocznie jej problemy były ważniejsze i bardziej prawdziwe niż moje. Ja nigdy nie dawałem po sobie poznać. A ty myślisz że człowiek z depresją to chodzi ciągle smutny? A skąd. Depresji na zewnątrz wcale może nie być widać. Ja nawet potrafię się
tekserew +8

#gry #assassinscreedunity
http://www.reddit.com/r/PS4/comments/2lzwor/assassins_creed_unity_has_tarnished_the_series/
Ubisoft szaleje :)
@Zioman: No dobrze, ale minęło od premiery kilka miesięcy i wyszło miliard patchów.
@Zioman: na xboxie wygląda koszmarnie, gameplay jakoś mnie nie wciągnął - zrobiłem chyba z 6 misji i leży... Jak dla mnie. Jedyny plus to pościgi - są fajne.
@plnk: no widzisz, nie zauważyłem.
@plnk: a może dali te mikropłatności, żeby zachęcić piratów do korzystania z nich :V
"The graphics: what the fuck? "
" the majority of the time it's a crowd of people standing around in a grid shape or walking in straight lines on set paths. It's underwhelming and unnecessary. Framerate takes huge dips (down to maybe 5 FPS) in certain areas while climbing and when in crowds. "
"You know what bugs me the most (graphically), though? The hair. Hair looks AWFUL in this
jestem na 3 minucie i zobaczyłem już i to na materiale promocyjnym masę błędów i niedoróbek
gra zaczyna się od 2 minuty.
2:12 - "no narrow paths or level design are forced upon you, you make your own opportunities" - wcale nie taka dowolność, zamiast jednej max dwóch dróg masz parę